Ana SayfaDizilerHekimoğlu 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş'in Ailesi Yıllar Sonra Onu Görmeye...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş’in Ailesi Yıllar Sonra Onu Görmeye Geliyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Afrika’da ihtiyaç sahiplerine yardım eden doktor Kerem Cevher, rahatsızlığının tüberküloz olduğunu iddia ediyor. Ama Ateş, olmadığını iddia edip, onun rahatsızlığını araştırmaya başlıyor. Onu hasta eden şeyin pankreasındaki bir tümör olduğunu anlıyor ve Kerem’in hayatını kurtarıyor. Ateş İpek’e, erkek arkadaşı Doğan’ın güvenilmez biri olduğunu ve eski eşini dövdüğünü iddia ediyor. İpek, Doğan’dan ayrılıyor. Hekimoğlu 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş’in, ailesi yıllar sonra onu görmeye geliyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş’in Ailesi Yıllar Sonra Onu Görmeye Geliyor!

Hekimoğlu 21. bölüm 1. fragmanında; Ateş, yeni oyuncağını Orhan’a gösteriyor. Ateş, anne ve babasının İstanbul’a geldiğini öğreniyor. Anne ve babasını görmekten fazla hoşlanmayan Ateş, ailesi ile karşılaşınca neler yaşayacak? Ateş, ailesiyle arasında olan buzlar eriyecek mi? Hastaneye enfeksiyonlu bir hasta geliyor. Yine ekibini toplayan Ateş, genç adamı hasta eden şeyi bulmaya çalışıyor.

İşte Hekimoğlu 21. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/7ysRWezyth8

HEKİMOĞLU 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye gelen Afrika’da çalışan ünlü doktor Kerem Cevher, kendisini Ateş’e teslim ediyor. Ama teşhisini de koyuyor. Ateş. onun tüberküloz olmadığını iddia ediyor. Kerem’in, tüm tetkikleri yapılıyor. Ayrıca, ekibine ona ayrıcalık tanınmamasını diğer hastalara nasıl davranıyorlarsa öyle davranmalarını istiyor.

Ama Zeynep, ona çok yakın davranıyor. Kerem’e sürprizler yapıyor ve elini tuttuğu anlarda Ateş onları görüyor. Zeynep’e, Kerem’in öleceğini anladığı için ona yakın davrandığını yüzüne vuruyor. Ateş, Kerem’in pankreasında bir tümör olduğunu anlıyor ve onun hayatını kurtarıyor. Kerem, Zeynep’e kendisiyle birlikte Afrika’ya gelmesini orada kariyerinde daha yükselebileceğini vaat ediyor. Ama Zeynep, Ateş’le çalışmaya devam edeceğini, ondan öğrenecek çok şeyi olduğunu söylüyor.

İpek, Doğan’la birlikte görüşmeye devam ediyor. Doğan hakkında araştırma yapan Ateş, onun eski karısını dövdüğünü öğreniyor ve İpek’e onun doğru bir insan olmadığını söylüyor. İpek, Doğan’a yapamayacağını söylüyor ve ayrılıyor. Ateş, İpek’i kızdırdığı için ona hastaneden aldığı çiçekle özür diliyor. Ama, çiçekleri kafasına yiyor.

Hekimoğlu 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş’ten İpek’e Beklenmedik Hareket!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler