Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Meliha'nın Kızı Melek Yaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Meliha’nın Kızı Melek Yaşıyor Mu?

Tv 8’in yeni gözde dizisi Kırmızı Oda, 6. bölümüyle 9 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Alya, baba annesinin saçlarını nasıl kestiğini anlatır. Ahmet bey ise, karısının kanser olmasında kendisini sorumlu tutar. Şimdiki karısından ayrılıp eski karısıyla tekrar evlenmek istar. Tuna, Meliha’nın kayıp olduğunu öğrenip doktor hanıma söyler. Meliha, ölen kızının hayaliyle kendini kaybetmiş bir şekilde denize doğru gider. Doktor hanım Meliha’yı arayıp ona engel olmaya çalışır. Kırmızı Oda 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meliha’nın kızı, Melek yaşıyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Meliha’nın Kızı Melek Yaşıyor Mu?

Kırmızı Oda 6. bölüm 2. fragmanında; Doktor Deniz, doktor hanımın bir acısı olduğunu ve kimseyle paylaşmadığını anlar ve bunu nasıl başardığını soruyor. Alya, yine canı acıtan çocukluğunu anlatıyor. Meliha, doktor hanıma hakkını helal etmesini söyleyip kendisini boğazın sularına atmaya hazırlanıyor. O sırada Melek, annesini görüp tanıyor. Melek. o gece o yangında ölmedi mi? Meliha, yıllarca boş yere mi gözyaşı döktü?

İşte Kırmızı Oda 6. bölüm 2. fragmanı….

KIRMIZI ODA 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor Piraye’ye gelen Ahmet bey, sürekli ağlar ve ona günlerdir böyle olduğunu söyler. Başlar anlatmaya, karısını aldattığını ve şimdi çok pişman olduğunu şimdiki eşinden ayrılıp eski karısıyla evlenmek istediğini söyler. Piraye, onun hikayesinde kendi yaşadıklarını görür. Doktor hanımın hastalarından Ömer, gelir.

O çıkarken Alya, içeri girer ve doktor hanımın ona yakın davranmasını kıskanır. Alya, babasının annesiyle İstanbul’da tanıştığını ve baba annesinin istememesine rağmen annesiyle evlendiğini anlatır. İstenmeyen gelin olan annesi de, kocasında da ilgi görmeyince içine kapandığını anlatır.

Meliha ise, üvey oğlu Necdet’in birilerine kefil olmasıyla her şeylerini kaybettiklerini, sonrasında kocasının oğlunu ret ettiğini, yeni evlenen Necdet’in karısı ve çocuğuyla memlekete gittiği anlatır. Sonrasında Meliha, Necdet’in hastalandığını duyup kocasından gizli, Necdet’e bakmak için gittiğini, ikisinin yakınlaştığını ama birlikte olmadıklarını anlatır.

Sonra birden susan Meliha’ya doktor hanım devam etmesini ister. Yine Necdet’in yanına gittiğinde, ona boşuna iyilik yaptığını anladığını söyleyip devam etmek istemez ve kliniği terk eder.

Kırmızı Oda 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Meliha İhtihar Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler