Ana SayfaDizilerHercai 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan İle Miran'a Yine Ayrılık Görünüyor!

İlgili Postlar

Hercai 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan İle Miran’a Yine Ayrılık Görünüyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Hercai, 42. bölümüyle 9 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azize, torunlarını kurban etmektense Reyyan’ı kurban etmenin en iyisi olacağını düşünür. Aslan’la Miran, birbirlerine girer. Nasuh ağa, Miran’ın Hazar’ın öz oğlu olduğunu öğrenir. Bakalım Nasuh ağa, bu gerçeği öğrendikten sonra ne yapacak? Hazar, Miran’ın oğlu olduğunu öğrenecek mi? Hercai 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Reyyan ile Miran’a yine ayrılık görünüyor. Hazar, Reyyan’ı annesinin yanına götürüyor.

Cuma Dizileri 2020

Reyyan İle Miran’a Yine Ayrılık Görünüyor!

Hercai dizisinin 42. bölüm 2. fragmanında; Zehra, Nasuh ağaya Aslanbeyler ile düşmanlıklarının asıl nedenini soruyor. O da, Hazar’ın Azize’nin oğlunu öldürdüğünü söylüyor. Öte yandan Miran’da, babaannesine Hazar’ı öldürtmek istemesinin gerçek sebebinin ne olduğunu soruyor. Gönül, sonunda abisine kavuşuyor. Hazar, Reyyan’a hazırlanmasını onu annesinin yanına götüreceğini söylüyor. Miran ise, onların arkasından baka kalıyor.

İşte Hercai 42. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1313566025049346049

HERCAİ 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Miran’ın masum olduğuna kimse inanmaz. Reyyan, onun masum olduğunu bildiği için ailesinden gizli Miran’la görüşür. Azize, Şadoğulları konağına gidip sulh yapmak istediğini söyler. Ancak, Nasuh ağa kesinlikle kabul etmez Aslan, babaannesinin kendisini neden başkasına verdiğini öğrenmek için onun geçmişini araştırmaya başlar.

Hazar, Miran ile Reyyan’ı bulur. Silahını Miran’a doğrultuyor ve boşa ateş eder. Bu Miran’a uyarı atışı olur. Reyyan, Miran’ın vurulduğunu zannedip çok korkar. Hazar, Reyyan’a kendisinden gizli Miran’la görüştüğü için çok kızar. Bir daha böyle hata yaparsa kendisini kaybedeceğini söyler. Kahya ise, o anları uzaktan izleyip kızının yanında olamadığı için çok üzülür.

Reyyan’ı eve getiren Hazar, onun bir an evvel Miran’dan boşanmasını ister. Mecbur kalan Reyyan, boşanma evraklarını imzalar. Öte yandan Sultan, Gönül’ün sakladığı mektubu bulur ve Miran’ın öz babasının Hazar olduğunu öğrenir. Hemen, Aslan’ı arayıp mektubu ona verir. Fırat, Miran ile Reyyan’ın kaçması için büyük bir çaba sarf eder.

Miran’la Reyyan’ın boşanma mahkemelerinin günü gelir. İsimleri açıklandığında Reyyan, kara kara düşünmeye başlar ve ailesine boşanamayacağını çünkü hamile olduğunu söyler.

Hercai 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nasuh Ağa Miran’ın Öz Torunu Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler