Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 14. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Zeynep'in Kararı Mehdi'nin Seçimine...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 14. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Zeynep’in Kararı Mehdi’nin Seçimine Kalıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 14. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Benal’in kızı olacağını öğrenir. Mehdi Zeynep’e, çocuğuna babalık yapmak ister. Zeynep, Benal’i evde kesinlikle istemediğini söyler. Bir karar vermek durumunda kalan Mehdi, ya Benal’le çocuğunu seçecek yada, Zeynep’i seçecek. Böyle zor bir karar vermek zorunda kalan Mehdi, ne karar verecek? Doğduğun Ev Kederindir 14. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Zeynep’in kararı, Mehdi’nin seçimine kalıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep’in Kararı Mehdi’nin Seçimine Kalıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 14. bölüm 3. fragmanında; Mehdi, Benal’i ambulansa bindirip götürürken Zeynep onlara baka kalıyor. Aklından onunla evlenmek için fedakarlıkları aklına geliyor. Zeynep’in annesi, ona koskoca avukat olduğunu ve daha kendisini bile müdafa edemediğini yüzüne vuruyor. Emine, de aynı şekilde Mehdi’nin çocuğu ile onun arasında bir seçim yapma durumu olsa çocuğunu seçeceğini yüzüne vuruyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 14. bölüm 3. fragmanı….

https://youtu.be/bdikLfIufnE

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, balayından Mehdi’yle mutlu bir şekilde eve döner. Odalarına girdiklerinde Benal’in yatak odalarında yattığını görüp şok olurlar. Müjgan, Benal’in eski kocası tarafından tehdit edildiğini ve onun karnında kendi kanlarından bir bebek olduğu için eve aldığını söyler. Zeynep, onun yattığı odada yatamayacağını söyleyip annesinin kaldığı odada kalmaya başlar.

Ekrem, Nermin’i peş parasız dünya kadar borçla terk edip gider. Nermin, Zeynep’e üzülmemesi için durumunu anlatmaz. Bir ev kiralayıp kirasını bile ödeyemez. Faruk ise, babasının Emine ile olan ilişkisine onay vermeyip onun, Selin’le evlenmesi için baskı yapar. Emine, Faruk’un kendisine başka bir ev açacağını duyunca onu takibe alır ve onu Selin’le el ele yakalar.

Zeynep, ilk kez Benal’e sesini yükseltip onun, bebeğini kullanarak önce annesinin yanında çalıştığını sonra Mehdi’ye yakın olmak için eve yerleştiğini söyler. Benal ise, evi terk eder. Yolda gerçekten eski kocası onun önüne geçip Benal’i kaçırır. Mehdi, eve geldiğinde Benal’e ulaşamadıklarını ve onun Zeynep’in konuşmalarından sonra evi terk ettiğini öğrenir.

Doğduğun Ev Kaderindir 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi’nin Kararı Kimden Yana Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler