Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle Mayda'ya Kıraç'ın Kızı Olduğunu...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle Mayda’ya Kıraç’ın Kızı Olduğunu Söylüyor Mu?

Star Tv’nin yeni dizilerinden Menajerimi Ara, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mayda, Kıraç’a Dicle’yi işten çıkarması için zorluyor. Kırıaç, eşiyle kavga  edip şirkette yatmaya başlıyor. Dicle, işinden istifa ediyor. Feris, yerine eleman bulur bulmaz onun gidebileceğini söylüyor. Barış, çok iyi bir film teklifi alıyor. Ama, Beren o senaryoda olmadığını öğrenince sinir krizi geçiriyor. Mayda, şirkete gelip oradakilere yeni patronlarının kendisi olduğunu ilan ediyor. Menajerimi Ara, 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dicle Mayda’ya, Kıraıç’ın kızı olduğunu söylüyor mu?

Salı Dizileri 2020

Dicle Mayda’ya Kıraç’ın Kızı Olduğunu Söylüyor Mu?

Menajerimi Ara, 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Dicle, Mayda’ya onunla konuşmak istediğini söylüyor ve onunla konuşunca Mayda rahatlıyor. Tekrar işine sarılan Dicle, Barış’ın yanında olup onun giyinmesine yardım ediyor. Barış’ı sinirlendiren Dicle, onun gönlünü almaya çalışıyor. Bu arada, Kıraç, karısının emrinde çalışmaya başlıyor.

İşte Menajerimi Ara 8. bölüm 1. fragmanı….

MENAJERİMİ ARA 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dicle, Feris’e işten ayrılacağını söylüyor. Oda, onun geri dönüşü olamayacağını yerine bir eleman bulup gidebileceğini söylüyor. Barış, ret ettiği filmden daha iyi yeni bir film teklifi alıyor. Sevinçten havalara uçan Barış, Dicle’yi görür görmez onu havalara uçuruyor. Dicle, ona artık Feris’in asistanı olmadığını, işten ayrıldığın söylüyor.

Barış, ona kendisinin asistanı olmasını teklif ediyor. Beren, Barış’ın kendisi olmadan bir filmde başrol de yer alacağını öğrenince krizler geçirip kendisinin tuvalete kilitliyor. Dicle, Beren’i ikna edip tuvaletten çıkartıyor. Çınar ise, Gökçe Bahadır’ı bir setten başka bir sete götürmek için uğraş veriyor. Yorulmak bilmeyen Gökçe Bahadır, radyo yayınından gece çekimine koşturuyor.

Cihan, Gökçe Bahadır’ı film setinde beklerken Kıraç onu, radyo yayınına yetiştiriyor. Film setine yetişen Gökçe Bahadır, senaryonun bazı bölümlerinden çıkarıldığını öğrenip senaristlere bu şekilde filmde yer almayacağını söylüyor. Mayda, şirkete geliyor ve herkesin toplantı odasına gelmesini istiyor ve şirketi satın aldığını açıklıyor. Gözler, Kıraç’ın üzerine dönüyor. Dicle’de, artık orada barınamayacağını anlıyor.

Menajerimi Ara 7. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! Diziye Gökçe Bahadır Konuk Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler