Ana SayfaDizilerRamo 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cihangir Ramo'dan Doğu'yu Öldürmesini İstiyor!

İlgili Postlar

Ramo 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cihangir Ramo’dan Doğu’yu Öldürmesini İstiyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 15. yeni bölümüyle yarın akşam ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Cihangir, Ramo’dan Kürşat’ın mallarını patlatmasını ister. Ramo, hapishanedeki abisinin dedikleri aklına gelir ve Cihangir’in kendisinden şüphelendiğini anlar. Ramo, Cihangir’in teklifini kabul eder. Öte yandan Cihangir’in karısı Yavuz’dan Sibel’i öldürmesini ister. Yavuz, durumu Ramo’ya anlatır. Ramo ise, Sibel’i gözünden gönlünden çıkarttığı ve artık onu gömdüğünü söyler. Ramo 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cihangir, Ramo’dan bu seferde Doğu’yu öldürmesini istiyor.

Cuma Dizileri 2020

Cihangir Ramo’dan Doğu’yu Öldürmesini İstiyor!

Ramo 15. bölüm 2. fragmanında; Cihangir, Ramo’yu sınavdan geçirmeye başlıyor. Ona ilk görev olarak Kürşat’ın mallarını patlatmasını istiyor. Büyük titizlikle hata yapmadan bu görevi yerine getirmeye çalışan Ramo’yu ikinci bir sınav bekliyor. Cihangir, Ramo’ya son bir görev daha veriyor. Ondan Doğu’yu öldürmesini istiyor. Ramo, Doğu’nun kafasına silahını dayıyor.

İşte Ramo 15. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Cihangir, oğlunu öldürenin Ramo, olduğunu düşünerek adamlarına onu getirmelerini ister. Ramo, hapishanede Rüstem’in anlattıkları aklına gelir. Cihangir, Ramo’ya ölmeden önce kendi helvasını yedirmek ister. Ramo, oradan sağ çıkamayacağını bildiği için, tedbirli davranır. O sırada Cihangir, karısının Sibel’i öldüreceğini öğrenir. Ramo, fırsatı değerlendirip korumaları alt ederek odadan çıkmayı başarır.

Onların yanına gidip, Sibel’in Taner’le birlikte kendisini öldürmeye çalıştığını söyleyerek onu kurtarır. Mahir komiser soruşturma için gelir. Yavuz, korumalara onu içeri almalarını ister. O fırsatı değerlendiren Ramo, evden çıkmaya çalışır. Onun masum olduğuna inanan Nehir, Ramo’yu arabasına alıp evden çıkarır.

Ramo, Yavuz’la birlikte bir plan yapar. Önce Vahap’a kendisini inandırmak için Ramo’nun abisi Hasan’ı onun gözü önünde öldürmüş gibi yapar. Sonra, Ramo’yu Cihangir’e verecek bir plan daha yapar. Cihangir, Ramo’nun kıskıvrak yakalandığını düşünüp adamlarıyla birlikte oraya gider. Yavuz, Vahap’ı ve adamlarını öldürür. Elindeki bomba pimini çeken Vahap, orayı havaya uçurur. Ramo, son anda Doğu’yu kurtarır.

Cihangir, Vahap’ı cebinden çıkan telefonla oğlunu öldürenin o olduğunu zanneder. Doğu’nun hayatını kurtardığı içinde Ramo’yla el sıkışır. Ramo, Yavuz’a Cihangir’i öldüreceğini söyler. Cihangir’in aracına yakınlaşan Ramo, onu vurmak için silahını hazırlar.

 Ramo 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cihangir Ramo’dan Kürşat’ın Mallarını Patlatmasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler