Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Burhan Kuzey'i Kızlarıyla...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Burhan Kuzey’i Kızlarıyla Tehdit Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 35. yeni bölümüyle 10 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şule’nin kışkırtmasıyla Yıldız, sinir krizi geçirir ve karakolluk olur. Kuzey, Sefer’le iş birliği yapıp Yıldız’ı bayıltıp kaçırır. Onu beraber yaşamayı planladığı yeni evine götürür. Burhan ise, Yıldız’ı kaçıran Kuzey’den intikam almak için gözünü kızlarına diker. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Burhan, Kuzey’i kızlarıyla tehdit ediyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Burhan Kuzey’i Kızlarıyla Tehdit Ediyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. bölüm 2. fragmanında; Kuzey, Yıldız’ı bırakmayacağını söylüyor. O ise, bırakmak zorunda olduğunu iddia ediyor. Burhan ise, Kuzey’e Yıldız’a aşık olduğunu itiraf ediyor. Kızlarını uyutup fotoğrafını çeken Burhan, Kuzey’i kızlarıyla tehdit ediyor. Burhan, Kuzey’den Yıldız’ın peşini bırakmasını mı isteyecek?

İşite Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35.  bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Nahide, Sefer ve Pembe, altınları sandığa koyup başında nöbet tutar. Sefer, rüyasında Selçuk hanı görür ve ondan altınlarını geri vermesini ister. Nahide’nin, bebeğinin doktor muayene günü gelir. Pembe, üzerine yattığı sandıktan ayrılmak istemez. Nahide’de, onun kendisiyle doktora gelmesini ister.

Sefer, Pembe’yi ikna edip birlikte doktor muayenesi için yola çıkarlar. Onları benzinlikte bırakan Sefer, eve altınları rüyasına giren Selçuk’a geri götürmek isterken Kamer ile Poyraz’a yakalanır. Poyraz’la Sefer, kavga ederken Kamer, altınları alıp babasına götürür. Onlardan altınların karşılığında Poyraz’la düğünlerini yapmalarını ister.

Işıl ile Kuzey, Yıldız’ı kıskandırmak için onun çalıştığı yere gidip yemek yer. Yıldız, onlara okkalı bir hesap çıkarır. Kuzey, koyda Işıl’la birlikte kamp kurar. Yıldız da, misilleme olarak Burhan’la oraya gider ve birbirlerini kıskandırmaya çalışır. Üniversiteden arkadaş olan ve bahar şenliklerinde düet yapan Burhan ile Yıldız, başlıyorlar şarkılarını söylemeye.

Kuzey, sinirlendiğini onlara belli etmeden uzaklaşır. O sırada Şule gelir ve Yıldız’ı çıldırtmak için elinden geleni yapar. Hatta ona, Metres der. Bu kelimeyi duyan Yıldız, onu denize atıp boğmaya çalışır

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey’in Yıldız’ı Kaçırmaktan Başka Çaresi Kalmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler