Ana SayfaDizilerRamo 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kürşat'la Cihangir'e Karşı Mı Birleşecek?

İlgili Postlar

Ramo 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kürşat’la Cihangir’e Karşı Mı Birleşecek?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ramo, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yavuz, Ramo’nun Cihangir’i öldürmemesi için halasına haber veriyor. Sibel, ona evine döneceğini söyleyince Ramo Cihangir’i öldürmekten vazgeçiyor. Cihangir, o patlamada Ramo’nın sadece Doğu’yu kurtarmasından onun Köksal’la konuştuğunu anlıyor. Ama Emin olmak için, Ramo’dan Kürşat’ın mallarını patlatmasını istiyor ve yanına da Doğu’yu veriyor. Plan içinde plan yapan Ramo, Kürşat’ın mallarını alıp Doğu’ya teslim ediyor. Yolda paralar yanınca Cihangir, Doğu’yu öldürmek istiyor. Yapamayınca da Ramo’dan onu öldürmesini istiyor. Ramo 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Kürşat’la Cihangir’e karşı mı birleşecek?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Kürşat’la Cihangir’e Karşı Mı Birleşecek?

Ramo 16. bölüm 1. fragmanında; Ramo, Doğu’nun kafasına dayadığı silahın tetiğine basıyor. Cihangir, Ramo’ya Kürşat’ın mallarını onun patlattığını öğrendiğini ve ailesinin tehlikede olduğunu söylüyor. Ramo, hemen ailesine haber veriyor. Ramo, Kürşat’ın adamlarıyla büyük bir çatışmaya giriyor. Kürşat ve adamları Ramo’nun kafasına silah dayadıkları sırada ona, yakında Cihangir’in gerçek yüzünü herkesin göreceğini, savaşın kapıda olduğunu söylüyor. Cihangir ise, Sibel’e oğlundan düşen mirası geri almak için zorla evrak imzalatmak istiyor. Sibel ise, Cihangir’e bir şartı olduğunu söylüyor.

İşte Ramo 16. bölüm 1. fragmanı….

RAMO 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo, Cihangir’i öldürmek için hazırlanıyorken Yavuz, Ramo’nun ablasını arayıp durumu ona haber veriyor. Sibel, halasının telefonundan Ramo’yu arayıp Cihangir’in evine döneceğini söylüyor. Öyle olunca Ramo, Cihangir’i öldürmekten vazgeçiyor. Cihangir, Ramo’nun o patlamada Doğu’yu kurtarmasından onun Köksal’ın oğlu olduğunu bildiğini düşünmeye başlıyor. Emin olmak içinde Rayo’dan Kürşat’ın mallarını alıp kendisine getirmesini istiyor.

Limandaki çöp toplayan çocuklara Kudret isminde bir adamın zorla hırsızlık yaptırdığını öğrenen Ramo, adamın karşısına çıkıp o çocukları rahat bırakmazsa karşısında kendilerini bulacağını söyleyin onları oradan gönderiyor. Çocuklara mükellef bir sofra hazırlatan Ramo, onların kardeşleri olduğunu söylüyor. Yavuz, Kürşat’la bir otelde ölen Vahap’ın yerine kimin geçeceğini konuşmak için buluşuyor.

Ramo’nun adamı vale kılığında Kürşat’ın arabasını alıyor. Kürşat’ın adamları onun arabasını görünce onun geldiğini düşünüyor. Silahlarda patlayınca Kürşat beye bir saldırı olduğunu düşünüp depodan uzaklaşıyorlar. O sırada 20 milyon doların bir milyonunu araca koyuyorlar ve geri kalan 19 milyon doları çöp konteynırına koyuyorlar.

Parayı Ramo, Doğu’ye teslim ediyor. Yolda arabanın içindeki paralar tutuşup yanıyor. Diğer paralar ise çöp toplayan çocuklarla birlikte bulunup tanışıyor. Cihangir, paraların yanmasından sonra Doğu’nu hesabını kesmek için onun başına Ramo’nun önünde silahını dayıyor. Sonra yapamayacağını söyleyip Ramo’dan doğuyu vurmasını istiyor.

Ramo 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cihangir Ramo’dan Doğu’yu Öldürmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler