Ana SayfaKimdirCihangir Ceyhan Kimdir?

İlgili Postlar

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Türk dizi oyuncusu olan Cihangir Ceyhan Şahin Kimdir? Cihangir Ceyhan Şahin kaç yaşında ? Cihangir Ceyhan dizileri nelerdir? Cihangir Ceyhan Şahin filmleri nelerdir? Cihangir Ceyhan Şahin aslen nereli? Cihangir Ceyhan Şahin hangi burç? Cihangir Ceyhan hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

28 Haziran Doğumlu Ünlüler

Cihangir Ceyhan Şahin Kaç Yaşında? Cihangir Ceyhan Şahin Aslen Nereli? Cihangir Ceyhan Şahin Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, 28 Ağustos 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, 28 Ağustos 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Youtube’de yayınlanan İnternet dizisi Sıfır Bir Adana’daki Cio karakteri ile birçok izleyicinin sevgisini kazanan Cihangir Ceyhan, büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Adana doğumlu olan Cihangir Ceyhan, Eğitim hayatını Açık öğretim Üniversitesi İşletme bölümünde sürdüren Cihangir Ceyhan 2.5 sene İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya dönmüştür. Yaşantısını günümüzde halen Adana’da sürdürmektedir. Adananın kenar mahallelerini ve suç dünyasını anlatan bir film yapmak her zaman arkadaşları ile birlikte hayal ettiği bir şeydi. Yönetmen Kadri Beran Taşkın ile uzun süredir arkadaştır. Onunla birlikte Adananın sokaklarını anlatan, gayri meşru hayatları ve varoşta geçen hayatı konu alan hayallerini gerçekleştirmişlerdir. Şimdiler de ise izlenme rekorları kıran ve birçok kişinin de bildiği çukur dizisinde Azer Kurtuluşu canlandırmaktadır. Yaptığı rollerle büyük önemli rol alan Cihangir Ceyhan çukur dizisinde hayran kitlesini arttırmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler