Ana SayfaKimdirYaprak Durmaz kimdir?

İlgili Postlar

Yaprak Durmaz kimdir?

Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu olan Yaprak Durmaz Kimdir? Yaprak Durmaz kaç yaşında ? Yaprak Durmaz dizileri nelerdir? Yaprak Durmaz filmleri nelerdir? Yaprak Durmaz aslen nereli? Yaprak Durmaz Şahin hangi burç? Yaprak Durmaz hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

21 Haziran Doğumlu Ünlüler

Yaprak Durmaz Kaç Yaşında? Yaprak Durmaz Şahin Aslen Nereli? Yaprak Durmaz Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Yaprak Durmaz, 13 Haziran 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu İkizler burcudur.

İkizler Burcu Ünlüler

Yaprak Durmaz Şahin Kimdir?

Başarılı oyuncu Yaprak Durmaz, 13 Haziran 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yaprak Durmaz, lk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile yaşamıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinde Damla karakterini canlandıran Yaprak Durmaz, İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Ve Tekstil Tasarımı Bölümü mezunudur. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde Tiyatro eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile yaşayan Yaprak Durmaz; Şehrin Melekleri, Ağlatan Dans ve İki Dünya Arasında dizilerinde rol almıştır.

Yaprak Durmaz’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Vuslat
2016 – Adını Sen Koy
2015 – Şehrin Melekleri
2015 – İki Dünya Arasında
2014 – Ağlatan Dans
2012-2015 – Siya Mem-u Zin
2014 – Kurtlar Vadisi Pusu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler