Ana SayfaÜnlülerDemet Evgar 'dan Yeni Dizi

İlgili Postlar

Demet Evgar ‘dan Yeni Dizi

Son olarak Avlu dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile ekranlarda gördüğümüz Demet Evgar ‘dan yeni dizi geliyor. 40 yaşındaki başarılı oyuncu yakında ekranlara gelecek Alev Alev adlı dizi ile ekranlara dönüyor. Detaylar haberimizde…

Demet Evgar Kimdir?

Alev Alev Başlıyor

Sevilen oyuncu Demet Evgar ekranlara yeni bir dizi ile dönüş yapıyor. Show TV’de yayın hayatına başlayacak olan Alev Alev adlı dizisi bu sezonun iddialı yapımları arasına girecek gibi duruyor. Evgar’a dizide Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay eşlik ediyor.

Demet Evgar, Bacaklarını Açarak Yılbaşı Pozu Verdi

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı dizinin konusu birbirinden farklı, güçlü üç kadının bambaşka hikayelerle kesişen hayatlarına odaklanıyor. Yayınlanan fragmanları ile büyük merak uyandıran dizinin yakın zamanda ekranlara gelmesi bekleniyor.

Hazal Ergüçlü Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Botoks Değil Dolgu

Demet Evgar geçtiğimiz aylarda dudağını sokan arı ile gündeme gelmişti. Karantina günlerinde ailesi birlikte olan  Evgar, dudağının şişmiş halini sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘Dolgu yaptırdım, mutluyum’ dedi. Evgar’ın dudağını aslında arı soktu ama başarılı oyuncu kendini ti’ye alarak takipçilerini güldürdü.

Ünlü oyuncu Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı videolarla hayranlarını önce şoka uğrattı sonra gerçeği söyledi. Şişmiş dudağını paylaşarak “Botoks değil dolgu. Çok doğal oldu. Kendimi iyi hissediyorum” diyen Evgar daha sonra aslında ne olduğunu anlattı ve dudağını arı soktuğunu açıkladı: “Önce dudağımı arı soktu. 15 dakika sonra da merdivenlerden yuvarlandım. Beni sokan arı terliğimin içine saklandığından kendisi tarafından ikinci kez bu defa ayağımın üstünden sokuldum. Nazar konseptli bir gündü. Şimdi iyiyim”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler