Ana SayfaDizilerRamo 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cihangir Kürşat'ı Öldürüp Ramo'yu Yaralıyor!

İlgili Postlar

Ramo 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cihangir Kürşat’ı Öldürüp Ramo’yu Yaralıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Ramo, 16. yeni bölümüyle 16 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo, Doğu’nun kafasına dayadığı silahın tetiğine basar. Cihangir, Ramo’ya Kürşat’ın mallarını onun patlattığını öğrendiğini ve ailesinin tehlikede olduğunu söyler. Ramo, hemen ailesine haber verir. Ramo, Kürşat’ın adamlarıyla büyük bir çatışmaya girer. Kürşat ve adamları Ramo’nun kafasına silah dayadıkları sırada ona, yakında Cihangir’in gerçek yüzünü herkesin göreceğini, savaşın kapıda olduğunu söyler. Cihangir ise, Sibel’e oğlundan düşen mirası geri almak için zorla evrak imzalatmak ister. Sibel ise, Cihangir’e bir şartı olduğunu söyler. Ramo 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cihangir, Kürşat’ı öldürüp Ramo’yu ağır yaralıyor.

Cuma Dizileri 2020

Cihangir Kürşat’ı Öldürüp Ramo’yu Yaralıyor!

Ramo 16. bölüm 2. fragmanında; Kürşat, Ramo’ya silahını çektiği sırada ona parasının yanmadığını kendisinde olduğunu söylüyor. Kürşat, silahını indiriyor. Cihangir, Doğu’yu kızı Nehir ile evlendirmek istiyor. Nehir, bunu duyunca şok oluyor. Ramo, Yavuz’la konuşup ona Kürşat’ın mı yoksa Cihangir’in mı yanında olacağını soruyor. Bunun ne demek olduğunu sorunca Ramo, savaşın kapıda olduğunu söylüyor. Kürşat, Ramo’ya kimsenin çözemediği Kaman gizemini çözerse diye söze başladığında silahlar patlıyor ve vurulup ölüyor. Ramo ise, omuzunda ağır yaralanıp yere yığılıyor.

İşte Ramo 16. bölüm 2. fragmanı….

 

RAMO 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, Cihangir’i öldürmek için hazırlanıyorken Yavuz, Ramo’nun ablasını arayıp durumu ona haber verir. Sibel, halasının telefonundan Ramo’yu arayıp Cihangir’in evine döneceğini söyler. Öyle olunca Ramo, Cihangir’i öldürmekten vazgeçer. Cihangir, Ramo’nun o patlamada Doğu’yu kurtarmasından onun Köksal’ın oğlu olduğunu bildiğini düşünmeye başlar. Emin olmak içinde Rayo’dan Kürşat’ın mallarını alıp kendisine getirmesini ister.

Limandaki çöp toplayan çocuklara Kudret isminde bir adamın zorla hırsızlık yaptırdığını öğrenen Ramo, adamın karşısına çıkıp o çocukları rahat bırakmazsa karşısında kendilerini bulacağını söyleyip onları oradan gönderir. Çocuklara mükellef bir sofra hazırlatan Ramo, onların kardeşleri olduğunu söyler. Yavuz, Kürşat’la bir otelde ölen Vahap’ın yerine kimin geçeceğini konuşmak için buluşur.

Ramo’nun adamı vale kılığında Kürşat’ın arabasını alır. Kürşat’ın adamları onun arabasını görünce onun geldiğini düşünür. Silahlarda patlayınca Kürşat beye bir saldırı olduğunu düşünüp depodan uzaklaşırlar. O sırada 20 milyon doların bir milyonunu araca koyarlar ve geri kalan 19 milyon doları çöp konteynırına saklarlar.

Parayı Ramo, Doğu’ye teslim eder. Yolda arabanın içindeki paralar tutuşup yanar. Diğer paralar ise çöp toplayan çocuklarla birlikte bulunup taşınır. Cihangir, paraların yanmasından sonra Doğu’nu hesabını kesmek için onun başına Ramo’nun önünde silahını dayar. Sonra yapamayacağını söyleyip Ramo’dan doğuyu vurmasını ister.

Ramo 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kürşat’la Cihangir’e Karşı Mı Birleşecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler