Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alya Babaannesinin Ölümünü Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alya Babaannesinin Ölümünü Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 7. yeni bölümüyle 16 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Bir düğünde vurularak ölen annesini de kaybettikten sonra yapayalnız kalan Osman’ı terapiye Doktor Ayşe alır. Ahmet ise, yeni eşine ayrılmak istediğini söyleyip, eski eşinin yanına gidip ondan özür diler. Alya, annesinin evde gördüğü şiddeti anlatır. Meliha, rüyasında gördüğü kızı Melek’i aramak için yollara düşer. İntihar etmek üzereyken Doktor hanımı adayıp ondan hakkını helal etmesini ister. O sırada Melek, annesini vapurdan atlamak üzereyken görür. Melek, annesini kurtaracak mı? Kırmızı Oda 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Alya, babaannesinin ölümünü anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Alya Babaannesinin Ölümünü Anlatıyor!

Kırmızı Oda 7. bölüm 1. fragmanında; Alya, tekrar seansa geliyor. Onun yaşadığı konakta babaannesinin değerli bir vazosu kırılıyor ve evdeki diğer çocuklar suçu Alya’nın üzerine atıyor. Alya, kendisinin yapmadığını söylese de kimseyi inandıramıyor. Hamamda babaannesi, kayıp düşüyor ve Alya’da annesinin yaptığını işaret ediyor. Doktor Deniz, eşine bir çocukları olsun istediğini söylüyor. O da çocuklarının olmadığını ondan bunu kabullenmesini istiyor. Osman ise, tekrar terapiye geliyor.

İşte Kırmızı Oda 7. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Henüz doktorluğa yeni başlayan Ayşe’ye doktor Deniz’in yerine Osman’ı dinlemesi isteniyor. Ayşe doktor, sabırla Osman’ın konuşmasını bekliyor. Zaten babası olmayan Osman’ın annesini de bir düğünde havaya ateş edenler tarafından vurulup gözünün önünde öldüğünü öğreniyor. Seans bittikten sonra Ayşe, Osman’ın kendisinin evine gelmesini istemesinden çok etkileniyor ve gözyaşlarına boğuluyor.

Alya, sinirli bir şekilde kliniğe geliyor. Kendisini beklettiği için doktor hanıma sitem ediyor. Doktor hanım ona prenses Süreyya’nın hikayesini anlatmak istiyor. O da, kendisinin prenses olmasını ve acı çekmeye razı olacağını söylüyor. Doktor hanıma annesinin konakta yaşadıklarını anlatmaya başlıyor. Sırf kayın validesine yaranmak için kendisinin saçlarını annesinin nasıl kestiğini anlatıyor.

Düğünde annesinin ve yengelerinin çıkıp oynamalarından sonra babaannesinin onları kocalarına şikayet ettiğini, babasının da annesini herkesin içinde tokat atıp yere düşürmesini anlatıyor. Sonra haftaya tekrar gelmek için Tuna’dan randevu alıyor. Ahmet ise, doktor Piraye ile olan randevusuna geliyor. Şimdiki karısına boşanmak istediğini açıklayıp rahatladığını anlatıyor. Onun böyle bir çöküş yaşaması, annesinin hastalanıp ölmesinden sonra babasının, annesinin ölmesinden onu sorumlu tutmuş olması olduğunu doktor anlıyor.

Ahmet, seansı erken bitirip karısının yanına gidip ondan defalarca özür diliyor. Sıra Meliha’nın randevu saatine geliyor. Nur, sabahtan beri annesine ulaşamadığını söyleyince doktor hanım telaşlanmaya başlıyor. Meliha, kızı Melek’in rüyasında kendisinin dükkanda olduğunu gelip bulmasını söylemesinden sonra sokak sokak dükkan dükkan kızını arıyor. En sonunda bir vapura binip kendisini boğaza atmaya karar verdikten sonra doktor hanımı arayıp ona hakkını helal etmesini istiyor. O sırada Melek, annesini intihar etmek üzereyken görüyor.

Kırmızı Oda 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Annesini Kurtaracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler