Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Gonca'nın Sırrını Mustafa'ya...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Gonca’nın Sırrını Mustafa’ya Söyleyecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kudret, kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılıyor. Hastanede Maria ve Mustafa’yla konuşup onları konakta yaşamaya razı ediyor. Gonca, bu duruma karşı çıkıyor. Ama Kudret, Maria’nın torununu taşıdığını söyleyip kestirip atıyor. Gonca, Maria’ya onu değil karnındaki çocuğu istediklerini, gün geldiğinde onun da kendisinin yaşadıklarını söylüyor. Maria’nın kafası karışıyor. Nihat, Galip’in zorbalıkla aldığı arsayı Maria’ya geri veriyor. Ümran diye bir kadın gelip Gonca’dan sırrı karşılığında para istiyor. Maria ile Mustafa 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maria, Gonca’nın sırrını Mustafa’ya söyleyecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Maria Gonca’nın Sırrını Mustafa’ya Söyleyecek Mi?

Maria ile Mustafa 7. bölüm 1. fragmanında; Gonca, gizlice görüştüğü kişiyle bir plan yapıyor. Ona kimsenin ikisinden şüphelenmemesi gerektiğini söylüyor. İki aile yine birbirlerine giriyor. Galip, Mustafa’ya silah çekiyor. Oda başladığı işi bitirmesini istiyor. Melek’in babası başka birisidir ve Gonca, yıllardır bu sırrı bilen bir kadına para ödemektedir. Onların konuşmasını duyan Maria, Mustafa’ya Melek aslında diyor ve onu Gonca arıyor. Gonca, Maria’ya sakın bir şey söylemesi konusunda yalvarıyor. Nadire’ye bir ölüm haberi geliyor.

İşte Maria İle Mustafa 7. bölüm 1. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kudret, Maria’nın hamile olduğunu ve diğer çocuklarından bir farklı sevdiği Mustafa’nın başka bir yere gitmesini istemiyor. Kalp krizi geçiren Kudret, hastanede, hem Maria hemde, Mustafa ile ayrı ayrı konuşuyor ve onları konakta yaşamaya ikna ediyor. Gonca, Maria’nın konağa geldiğini görünce Kudret’e çıkışıyor. Kudret ise, onun ağzının payını verip susturuyor. Maria’nın karnında torununu taşıdığını, onun da torununun annesi olduğu için o konakta kalabildiğini söylüyor.

Nihat, Galip’in zorbalıkla Maria’nın arsasını aldığını öğreniyor. Sonrasında arsayı alıp geri Maria’ya ya verilmesini sağlıyor. Gonca, Maria’ya onu karnındaki çocuğu için kabul ettiklerini, gün geldiğinde onun da kendisinin durumuna düşeceğini söylüyor. Maria’nın iyice kafası karışıyor. Gonca’nın kızı Melek’in babasının bir başkası olduğu ortaya çıkıyor. Onun bu sırrını bilen Ümran isimli kadın, Gonca’dan para istiyor. O da her ay ona para gönderdiğini söyleyince Melek’in babasının başkası olduğunu herkese anlatmakla Gonca’yı tehdit ediyor. Kapının arkasındaki Maria, konuşulanları duydu mu?

Maria İle Mustafa 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca’nın Büyük Yalanı Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler