Ana SayfaDizilerArıza 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rukiye Oğlunun Gizli Görevi Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Arıza 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rukiye Oğlunun Gizli Görevi Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Arıza 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, Yaşar’ı bulduğunda karşısında Haşmet’i de görüyor. İkili Yaşar’ın silahlı saldırı için Burak’tan emir aldığını öğreniyorlar. Haşmet, adamlarını toplayıp Ali Rıza’nın bundan sonra sağ kolu olduğunu açıklıyor. Konsorsiyum da durumu öğrenip, Burak ile Ali Rıza’nın el sıkışması kararı alıyor. Burak, Ali Rıza’dan kardeşini tuzağa düşürerek intikam almaya çalışıyor. Gizli bir sevkıyatı çökerten Ali Rıza, Sadi’nin Muzaffer’in adamı olduğunu öğreniyor ve onu öldürmüş gibi video çekip Haşmet’e gönderiyor. Halide. videoyu görünce Ali Rıza hakkında büyük hayal kırıklığına uğruyor.  Arıza 6. bölüm 1. fragmanı yayında. Rukiye, Muzaffer’den oğlunun gizli bir görevi olduğunu öğreniyor.

Pazar Dizileri 2020

Rukiye Oğlunun Gizli Görevi Olduğunu Öğreniyor!

Arıza 6. bölüm 1. fragmanında; Rukiye, Halide’den oğlunun karanlık dünyaya bulaştığını adam bile öldürdüğünü öğrenince Ali Rıza’yı evden kovuyor ve kendisini bulmadan geri dönmesini istemiyor. Halide, Ali Rıza’ya haksızlık ettiğini öğrenince gidip annesiyle konuşuyor. Burak’ın karşısına çıkan Halide, bulduğu kolyenin annesinin öldüğü gün boynundan çekilip alındığını söyleyip, o kolyenin onda ne işi olduğunu soruyor. Muzaffer, Rukiye’nin yanına gidip Ali Rıza’nın askerde operasyona çıkacağını duyunca endişelendiğini ama gurur da duyduğunu söylüyor. O da onun vatan görevi olduğunu söylediğinde. Muzaffer, bununda millet görevi olduğunu söylüyor.

İşte Arıza 6. bölüm 1. fragmanı….

ARIZA 5. BÖLÜM DE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, Yaşar’ın yerini buluyor. Oraya gittiğinde Haşmet’le karşılaşıyor. Haşmet, ondan önce onu bulmuştur. İkili, Yaşar’ı sıkıştırıp o saldırı için kimsen emir aldığını soruyor. Yaşar, Burak’tan emir aldığını itiraf ediyor ve öldürülmekten kurtuluyor. Haşmet, konsorsiyuma geri dönme kararı alıyor. Ali Rıza’yla da konuşup onu en üst seviyeye çıkaracağını, hatta konsorsiyuma bile girdirebileceğini söylüyor. Haşmet, adamlarını toplayıp Ali Rıza’nın bundan böyle sağ kolu olduğunu, kendisine duyulan saygının aynını da ona göstermelerini istiyor.

Ayrıca ona yapılan saygısızlığı kendisine yapılmış sayacağını da belirtiyor. Konsorsiyuma geri dönen Haşmet, Ali Rıza’nın sağ kolu olduğunu açıklıyor. Orada Burak ile Ali Rıza’nın el sıkışması isteniyor. Burak, Ali Rıza’nın Halide’yi elinden almasını ve Haşmet’in sağ kolu olmasını hazmedemiyor. Bir de üzerine onunla el sıkışmak hiç istemiyor. Ona dokunamayacağı için Mert’i büyük bir tuzağın içine çekiyor.

Elinde bir bidon benzinle Ali Rıza’nın çalıştığı durağa giden Burak, orayı yakmak istiyor. Ama Ali Rıza’nın gelmesiyle geri çekiliyor. Konsorsiyumdan habersiz birilerinin sevkıyat yaptığını öğrenen Haşmet, Ali Rıza’yı görevlendiriyor. Ali Rıza, Sadi’nin cebindeki telefonu arayınca karşısında Muzaffer çıkıyor. Sadi de Muzaffer’in adamı çıkıyor.

Ali Rıza, Sadi’yi öldürmüş süsü verip videosunu çekiyor. Haşmet, bunu konsorsiyuma izletiyor. Bu video Burak’ın eline geçiyor ve Halide’ye gösteriyor. Ali Rıza’lara yemeğe davetli olan Halide, annesine oğlunun karanlık dünyalara girdiğini hatta adam bile öldürdüğünü söylüyor.

Arıza 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza İle Burak El Sıkışacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler