Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 7. Bölüm İlk Sahne Yayında! Cumali Selen'den Çağatay'a Mektup...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 7. Bölüm İlk Sahne Yayında! Cumali Selen’den Çağatay’a Mektup Gönderiyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 4. sezon 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç, Cengiz Erdenet’i yok etmek için bir plan yapıyor. Ona Vartolu ve Aliço’da yardım ediyor. Yamaç, Cengiz’i ormanda öldürmeyi planlıyor. Ancak, Cengiz’in adamları Yamaç’ın kravat iğreliğine yerleştirdikleri dinleme cihazından tüm planı öğreniyor. Yamaç, ava giderken avlanıyor. Arık’ın en değerli olan şeyini çalan Cumali, ona haber gönderiyor ve ikili çatıda kapışıyor. Cumali, Arık’ı vurup öldürüyor. Çukur 4. sezon 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cumali, Selen’den Çağatay’a bir mektup gönderiyor. Mektubu, açmaması konusunda onu tembihliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cumali Selen’den Çağatay’a Mektup Gönderiyor!

Çukur 4. sezon 7. bölüm ilk sahnesinde; Cumali, elindeki mektupla Seren’in karşısına çıkıyor.  Ona silah çeke Selen, silahını indirip onu dinliyor. Cumali, Selen’e mektubu veriyor ve o mektubu açmadan Çağatay Erdenet’e vermesini istiyor. Seren ise, onun ne yapmaya çalıştığını anlayamıyor.

İşte Çukur 4. sezon 7. bölümden ilk sahne….

ÇUKUR 4. SEZON 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, Cengiz’i öldürmek izin av partisinin uygun bir zaman olacağını düşünüyor. Abisiyle konuşup plan yapıyor. Aliço, Yamaç’ın bulacağı şekilde bir silah ayarlayıp ormana yerleştiriyor. Pusuda bekleyen Aliço, onun silahı bulduğunu gördükten sonra Vartolu ile beklemeye başlıyor. Yamaç, fırsatını bulup silahı Cengiz’e doğrultuyor. Ama silah boş çıkıyor.

Cengiz, Yamaç’ın kravat iğneliğine yerleştirdiği cihazdan onun tüm konuşmalarını öğreniyor ve adamları Aliço’nun koyduğu silahın içini boşaltıp geri yerine koyuyor. Cengiz, Yamaç’a bir çelik yelek giydirip üzerine ateş ediyor. Sonrasında Arık’in yapacağı baskında onu koruma görevi veriyor. Arık, onun kendisini korumasını istemeyip ikili kavgaya tutuşuyor.

Maç sırasında silahlı saldırıya uğrayan bir çok kişi hayatını kaybediyor. Arık’ın en değerli şeyi olan Şimşek ismindeki atını Cumali, ondan intikam almak için çaldırıyor ve onu haber gönderiyor. Arık, Cumali’nin kendisini çatıda beklediğini duyunca oraya gidiyor. İkili büyük bir kavgaya tutuşuyor. Arık’ın Cumali’le, onu doğmamış çocuğunun yanına göndereceğini söylemesi fitili ateşliyor. Cumali, çekip Arık’ı vuruyor. Vurulan Arık, çatıdan aşağı düşüyor.

Çukur 4. Sezon 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arık Yamaç’a Emanet Ediliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler