Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Melek'in Yaşaması İçin Adakta...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Melek’in Yaşaması İçin Adakta Bulunuyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, Menekşe’ye boşanma davası açıyor. Nare, Menekşe’nin kızına yaptıklarını öğreniyor ve ondan bunun hesabını soruyor. Menekşe, Sancar’ın kendisinden ayrılacağını duyunca tutuşmaya başlıyor. Kavruk’la Neşe’nin kına gecesinde, Melek’e ve korumaların içeceğine uyku ilacı koyuyor. Akın, içeri girip Melek’i kaçırmaya çalışıyor. Nare ile Sancar, Melek’i yatağında baygın bir şekilde bulup hastaneye yetiştiriyor. Sefirin Kızı 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sancar, Melek’in yaşaması için büyük bir adakta bulunuyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Melek’in Yaşaması İçin Adakta Bulunuyor!

Sefirin Kızı 24. bölüm 1. fragmanında; Melek’in kalbi duruyor. Doktorlar onu hayata döndürmek için büyük uğraş veriyor. Menekşe ise Akın’ı evden çıkartmaya çalışırken Gülsiye’ye yakalanıyor. Sancar, kızının kurtulması için dua ediyor ve adakta bulunuyor. Eğer kızı yaşarsa, annesiyle gitmelerine karşı çıkmayacağına dair büyük adakta bulunuyor. Tüm bunları Akın ile işbirliği yapan Menekşe’nin olduğu ortaya çıkacak mı?

İşte Sefirin Kızı 24. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sancar, piknikte Nare’ye Menekşe’den boşanacağını ve tekrar onunla bir aile kurmak istediğini söylüyor. Gediz ise, Sancar’ın Yahya’yı dövdüğü anların videosunu Kahraman’dan alıyor ve onu Nare’nin kızının velayet davasında kullanması için ona veriyor. Nare, Yahya’nın masum olduğunu bildiği için o videoyu mahkemeye sunmak istemiyor. Gediz’e, bunu yapamayacaklarını Sancar’ın kızını asla dövmeyeceğini söylüyor.

Menekşe, Ceylan ile bebek konusunda anlaşıyor. Ceylan, bebeğini doğurduktan sonra Menekşe’ye vermeye razı oluyor. Nare, Elvan’dan Menekşe’nin gelinliğini kesip suçu Melek’in üzerine attığını öğreniyor. Sancar’dan boşanma evrakını ve eline bir makas alarak Menekşe’nin karşısına çıkıyor ve başlıyor onun elbiselerini kesmeye. Ona, kocasının onu kendisi için boşamak istemediğini kızına eziyet ettiğini öğrendiği için boşanacağını söyleyip boşanma evrakını yüzüne fırlatıyor.

Kavruk ile Neşe’nin kına gecesinde Akın’a Melek’i vermek için Menekşe plan yapıyor. Önce Melek’in içeceğine uyku ilacı koyuyor. Sonra korumalara ilaçlı limonata gönderiyor. Zeybek oyununu seyretmek için kadınlar diğer avluya geçtikleri sırada Akın içeri giriyor. Baygın haldeki Melek’i kucağına alıp çıkacakken ahalinin geldiğini görüyor ve içeri girmek zorunda kalıyor. Sancar ile Nare, Melek’in odasına giriyor ve onu baygın halde bulup telaşla hastaneye yetiştirmek için koşuyor. Akın odada kalıyor.

Sefirin Kızı 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Menekşe’nin Kızına Yaptıklarını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler