Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Menekşe'nin Kızına Yaptıklarını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Menekşe’nin Kızına Yaptıklarını Öğreniyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kavruk ile Neşe’nin kına gecesini fırsat bilen Menekşe, Akın ile iş birliği yapar. Akın, kalabalıktan faydalanıp içeri girer. Sancar, Melek’in dudakları morarmış bir şekilde bulur ve kucağına alıp onu hastaneye yetiştirmeye çalışır. Nare ise, Sancar’a kızına sahip çıkamadığı için hesap sorar. Sefirin Kızı 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nare, Menekşe’nin kızına yaptıklarını öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Menekşe’nin Kızına Yaptıklarını Öğreniyor!

Sefirin Kızı 23. bölüm 2. fragmanında; Nare, Menekşe’nin kızının elbiselerini kestiğini öğreniyor ve onun elbiselerini tek tek kesiyor. Geriz, Nare’nin babasına gidip Sancar’a para karşılığı mahkemede şahitlik yaptığını itiraf etmesini istiyor. Kavruk’un kına gecesinde Melek’i kaçırması için Akın’ı içeri alan Menekşe, evde onun yakalanmasından çok korkuyor.

İşte Sefirin Kızı 23. bölüm 2. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Mahkeme günü geldiğinde Sancar, tüm ailesinin hisselerini birleştirip Sancar’a meydan okur ve Nare lehinde ifade verir. Sancar, Nare’nin babasına para teklif edip onun elinden kızına ait günlükleri alır ve kızını Sancar’a vermek istemediğini kanıtlar. Hakim, Melek’in, geçici velayetini Sancar’a verir.

Melek, psikologa evde yaşadıklarını anlatır. Sancar, Menekşe’nin gelinliğini kendisinin yırtıp Melek’in üstüne attığını öğrenir. Menekşe ise, Akın’la görüşür ve Ceylan’ın hamile olduğunu Kahraman’ın o bebeği istemediğini, onun bebeğini alıp Sancar’a verebileceğini söyler. Bebeğini aldırmak üzere olan Ceylan’la konuşan Menekşe, ondan bebeğini almak ve istediği zaman göreceği konusunda anlaşır.

Sancar, Gediz’in mekanını satın alır. Bunu duyan Gediz, yıkılır. Nare, Kahraman’ın karısının arabasıyla Müge ve Zehra’nın bulunduğu araca çarptıktan sonra öldüğünü, Zehra’nın sakat kaldığını ve sonrasında Kahraman’ın intikam almak için Müge’yi oraya kaçırıp ölüme terk ettiğini, beş gün sonra Gediz’in ablasını bulduğunu öğrenir.

Sancar, Nare ve Melek, birlikte pikniğe gider. Sancar, Menekşe’ye boşanma davası açar. Piknikte Nare’ye Menekşe’den boşanacağını ve bundan sonra bir aile olmak istediğini söyler.

Sefirin Kızı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın Melek’i Zehirliyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler