Ana SayfaDizilerArıza 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet Halide İçin Ali Rıza'yı Teşkilata...

İlgili Postlar

Arıza 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet Halide İçin Ali Rıza’yı Teşkilata Alıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Arıza, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haşmet, adamlarını toplayıp Ali Rıza’nın bundan sonra sağ kolu olduğunu ilan ettikten sonra, kendisine gösterilen saygıyı ona da göstermelerini ister. Ali Rıza, Haşmet beyin ailesinin kendi ailesi olduğunu söyler. Haşmet, Ali Rıza’nın kulağına eğilip aileye hoş geldiğini söyler. Arıza 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Haşmet, Halide için Ali Rıza’yı teşkilata alıyor. Ona camianın kurallarını da anlatıyor.

Pazar Dizileri 2020

Haşmet Halide İçin Ali Rıza’yı Teşkilata Alıyor!

Arıza 5. bölüm 1. fragmanında; Haşmet, Ali Rıza’ya hayatta kalmak istiyorsa oyunu kuralına göre oynaması gerektiğini söylüyor. Ali Rıza’yı konsorsiyuma sokacağını en tepeye kadar çıkaracağını, ama bunu yapacaksa da tek sebep için yapacağını onunda Halide olduğunu söylüyor. İlk olarak Haşmet, Ali Rızaya Burak’la el sıkışması gerektiğini hatırlatıyor. Fuat’da oğluna, Ali Rıza’yla el sıkışmaya hazır olmasını söylüyor.

İşte Arıza 5. bölüm 1. fragmanı…

ARIZA 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, Halide’nin Burak’la buluşmaya gittiğini öğrenince oraya gider. Burak’la karşı karşıya gelen Ali Rıza, onu oradan çıkartır. Halide ise, Burak’la belki konuşarak anlaşabileceğini onun gelip her şeyi bozduğunu, kimsenin kendisini korumasına ihtiyacı olmadığını söyler. Haşmet, Sabri’yi Ali Rıza’nın kurtardığını öğrendikten sonra ona Ersoylardan bir zarar gelmesin diye mahallesine adamlarını yerleştirir.

Sabri, hastanede tedavi olur. Burak, Yaşar’dan Ali Rıza’yı öldürmesini ister. Yaşar, adamlarıyla birlikte tekneyle Ali Rıza’nın mekanının karşısına pusu kurar. Ama Haşmet’in adamlarının orada olduğunu görünce Ali Rıza’nın onun koruması altında olduğunu Burak’a söyler. Ali Rıza, Haşmet’e kendisinden izin istemeden adamlarını mahallesine yerleştirmesinden hoşlanmadığını ve onun adamlarını mahallesinde istemediğini söyler.

Haşmet, Ali Rıza’nın dediği gibi önce mekanına gidip çay içer. Fuat, Burak’a konsorsiyumun dikkatini çektiğini ve Haşmet’in adamını aldığı için gidip ondan özür dileyip vereceği cezayı kabul etmesini ister. Burak, Haşmet’in evine gider ve o sırada Yaşar’dan telefon gelir. Yaşar, Haşmet’in Ali Rıza’nın mekanında olduğunu söyler. O da hepsini indirmesini emreder.

Yaşar ve adamları, Haşmet ve Ali Rıza’nın üzerine kurşun yağdırır. Ali Rıza, Haşmet’i korumak isterken yaralanır. Yaşar, ortadan kaybolur. Herkes onu arar. Ali Rıza, onun yerini bulup silahını çeker.

 Arıza 5. Bölüm İlk Sahne Yayında! Haşmet Ali Rıza’nın Sağ Kolu Olduğunu İlan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler