Ana SayfaDizilerHekimoğlu 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hastanede Aşk Rüzgarları Esiyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hastanede Aşk Rüzgarları Esiyor!

Kanal D’nin fenomen dizisi Hekimoğlu, 21. yeni bölümüyle 13 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;  Ateş, yeni oyuncağını Orhan’a gösterir. Ateş, anne ve babasının İstanbul’a geldiğini öğrenir. Anne ve babasını görmekten fazla hoşlanmayan Ateş, ailesi ile karşılaşınca neler yaşayacak? Ateş, ailesiyle arasında olan buzlar eriyecek mi? Hastaneye enfeksiyonlu bir hasta gelir. Yine ekibini toplayan Ateş, genç adamı hasta eden şeyi bulmaya çalışır. Hekimoğlu 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hastanede aşk rüzgarları esiyor.

Salı Dizileri 2020

Hastanede Aşk Rüzgarları Esiyor!

Hekimoğlu 21. bölüm 2. fragmanında; Ateş, yeni gelen hastaya tanı konusunda yine haklı çıkıyor. Zeynep, Emre’ye iltifatlar yağdırıyor. Ona kitaptan çıkmış gibi göründüğünü söylüyor. Emre’de Zeynep’e, bu aralar kendi hikayesinin kahramanı olmaya çalıştığını söylüyor. Öte yandan İpek, Ateş’i odasında yakalıyor. Artık durumu kurtarmaktan mı yoksa gerçek düşüncesi mi İpek’e, peri kızı gibi göründüğünü söylüyor.

İşte Hekimoğlu 21. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/o9ipZaa6lnk

HEKİMOĞLU 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Hastaneye gelen Afrika’da çalışan ünlü doktor Kerem Cevher, kendisini Ateş’e teslim eder. Ama teşhisini de kendisi koyar ve tüberküloz olduğunu iddia eder. Ateş. onun tüberküloz olmadığının altını çizer. Kerem’in, tüm tetkikleri yapılır. Ayrıca, ekibine ona ayrıcalık tanınmamasını diğer hastalara nasıl davranıyorlarsa öyle davranmalarını ister.

Ama Zeynep, ona çok yakın davranır. Kerem’e sürprizler yapar ve elini tuttuğu anlarda Ateş onları görür. Zeynep’e, Kerem’in öleceğini anladığı için ona yakın davrandığını yüzüne vurur. Ateş, Kerem’in pankreasında bir tümör olduğunu anlar ve onun hayatını kurtarır. Kerem, Zeynep’e kendisiyle birlikte Afrika’ya gelmesini orada kariyerinde daha yükselebileceğini vaat eder. Ama Zeynep, Ateş’le çalışmaya devam edeceğini, ondan öğrenecek çok şeyi olduğunu söyler.

İpek, Doğan’la birlikte görüşmeye devam eder. Doğan hakkında araştırma yapan Ateş, onun eski karısını dövdüğünü öğrenir ve İpek’e onun doğru bir insan olmadığını söyler. İpek, Doğan’a yapamayacağını söyler ve ayrılır. Ateş, İpek’i kızdırdığı için ona hastaneden aldığı çiçekle özür diler. Ama, çiçekleri kafasına yer.

Hekimoğlu 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş’in Ailesi Yıllar Sonra Onu Görmeye Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler