Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin son bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Takımlar dokunulmazlık oyunu için Adana’ya gittiler ve yöreye ait yemekleri yaparak misafirlerin beğenisine sundular. Yarışmadan önce ekip Adana’nın güzel yerlerini gezip görme imkanı buldu. Barbaros, kondolda dengesini kaybedip nehre düştü. MasterChef’te haftanın 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın son dokunulmazlık oyunu Adana’da gerçekleşti. Takımlar, öncelikle Adana’nın tarihi yerlerini gezdi. Barbaros, kondol gezisinde dengesini kaybedip nehre düştü ve yarışmanın olacağı yere ıslak bir şekilde gitti. Mavi ve Kırmızı takım, Adana’nın meşhur yemeklerini yapıp 9 misafire sunmak için yerlerini aldı.

Dokunulmazlık oyunu menüsü;

1- Yüksük çorbası

2- Peynirli sıkmak

3 – Sarımsaklı köfte

4- Adana kebabp

5 – Karakuş tatlısı

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler, takımlara bu menüyü hazırlamaları için bir saat süre verdi. MasterChef’in Adana’lı 9 özel konuğu, sürenin bitiminde yemekleri tek tek tadım puanlarını verdiler. Ayrıcı, dokunulmazlık oyununda Adanalı olan Alican ile Yasin’de bölümün konuğu oldu.

Stüdyoda şefler oylamaları açtı ve puan durumu şöyle oldu.

Yüksük çorbası: Mavi takım 6-3

Peynirli sıkma: Kırmızı takım 5-4

Sarımsaklı köfte: Mavi takım 7-2

Adana kebap: Kırmızı takım 5-4

Karakuş tatlısı: Mavi takım 6-3

Puan durumuna göre mavi takım 3. dokunulmazlığında sahibi oldu. Bu haftanın üç dokunulmazlığını da Mavi takım alınca, tüm eleme adayları Kırmızı takımdan belirlenmiş oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın 3 dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takımdan eleme potasına düşmeyen üç yarışmacı, bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldı. Eray, Sefa ve Ebru, bireysel dokunulmazlık yemeğinde soğanı ana malzeme olarak kullanarak bir yemek yapıp şeflerin beğenisine sundular. Üç yarışmacının yemeğini tek tek değerlendiren şefler Eray’ın yaptığı tabağı, beğendiler. Eray, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Eray’ın bireysel dokunulmazlığı kazanmasıyla, Ebru ve Sefa eleme potasına düşmüş oldu. Böylece haftanın eleme adayları, Serhat, Tanya, Sefa, Ebru, Berker ve Walison oldu.

MasterChef 2020 8. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler