Ana SayfaDizilerZümrütüanka 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Deniz'den Boşanma Kararı Alıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Deniz’den Boşanma Kararı Alıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Zümrütüanka, 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt, Abbas’ın kendisini öldürmek istediğini ispatlamadan konaktan gitmek istemiyor. Ama Abbas’ın o saatlerde başka bir yerde olmasını ispat eden video hazırlatması ile Zümrüt evi terk ediyor. Serhat, amcasının sahte video hazırlattığını ispatlayıp onu tutuklatıyor. Babaannesini çağırıp, annesininde bir kaza sonucu öldüğünü, ona bunun tesadüf olamayacağını söylüyor. Zümrüt, eski evlerine taşınıyor. Cihan, onu görmeye geliyor ve ona birlikte çalışmayı teklif ediyor. O sırada Serhat içeri giriyor. Zümrütüanka 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Serhat, Deniz’den boşanma kararı alıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Deniz’den Boşanma Kararı Alıyor!

Zümrütüanka 15. bölüm 1. fragmanında; Hamit, Sühandan’a aşık oluyor ve onunla gerçekten evlenmek istiyor. Sühandan, gelinliğin içinde birden fenalaşıyor ve ağzından kan gelmeye başlıyor. Serhat, Deniz’e boşanma evraklarını veriyor ve ondan bir an evvel boşanmak istediğini söylüyor. Bunu duyan Deniz, soluğu Zümrüt’ün yanında alıyor. Deniz, Zümrüt’le ne konuşacak?

İşte Zümrütüanka 15. bölüm 1. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zümrüt, Serhat’a her şeyi hatırladığını kendisini vuran arabayı sürenin amcası olduğunu söylüyor. Abbas, ortadan kaybolup çareler aramaya başlıyor. Serhat, Zümrüt’ü eve getirdiğinde Azimet onu, yalancılıkla suçlayıp kovuyor. Zümrüt ise, Abbas’ın suçluluğunu ispat etmeden konaktan gitmeyeceğini söylüyor. Zehirlenme olayını ise Ülfet, üstleniyor. Azimet ona, bu olayı üstlenmesi karşılığında Meliha ile torununu evlendirme vaadinde bulunuyor.

Zümrüt, annesinin kendisine böyle bir şey yapmasıyla onları hayatından siliyor. Abbas, olay gecesi başka yerde olduğunu gösteren sahte bir video hazırlatıyor ve Serhat’a gönderiyor. Amcasına inanmayan Serhat, videonun gerçek olup olmadığını araştırıyor. Abbas’ın videosu sahte çıkıyor. Serhat, amcasını kendi elleriyle polise teslim ediyor.

Zümrüt, Cihan’ı görmeye gidiyor. Ona, Işık’ın iyi bir hayatı olacağını davasından vazgeçmesini istiyor. Dördünün hayatından o beş yaşındaki çocuğun hayatının daha değerli olduğunu söylüyor. Zümrüt, eski evlerine taşınıyor. Cihan, Zümrüt’ün yanına gelip ona, davasından vazgeçtiğini söylüyor. Zümrüt’ün iş aradığını öğrenince de ona birlikte çalışmayı teklif ediyor. O sırada Serhat içeri giriyor ve onları yan yana görüyor.

Zümrütüanka 14. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Serhat Amcasının Zümrüt’e İlaç Verdiğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler