Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Burhan Yıldız'ı Kuzey'den...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Burhan Yıldız’ı Kuzey’den Ayrılması İçin Tehdit Ediyor!

Show Tv’nin gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 35. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şule, kendisini öldürmeye çalıştığı için Yıldız’dan şikayetçi oluyor. Yıldız, mahkeme tarafından Şule’den uzaklaştırma kararı alıyor. Kuzey, Sefer’in yardımıyla Yıldız’ı kaçırıyor ve onsuz olamayacağını söylüyor. Yıldız, işine geri dönüyor. Kuzey’de, Bahar’ın arsasını alıp orada Yıldız’la birlikte yaşayabilecekleri bir ev inşa etmeye başlıyor. Burhan, Kuzey’in kızlarının odasına girip fotoğraf çekiyor ve onu kızlarıyla tehdit ediyor. Kuzey, onun Burhan olabileceğini anlıyor. Kuzey Yıldızı ilk Aşk 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Burhan, bu seferde Yıldız’ı Kuzey’den ayrılması için tehdit ediyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Burhan Yıldız’ı Kuzey’den Ayrılması İçin Tehdit Ediyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Kuzey’in yaptığı inşaata girip odaları ayarlamaya başlıyor. Sonra kendi kendisini oradan kovuyor. Kuzey, kendisine bırakılan fotoğrafı Yıldız’a gösteriyor. Onun kızlarına zarar gelmesini istemeyen Yıldız, tüfek mermi hazırlamaya başlıyor. Burhan, Kuzey’i boğmaya çalıştıktan sonra durumu Yıldız’a anlatıyor. Ona, kendisinin hislerine güvenmesini o Burhan’ın çok tehlikeli biri olduğunu düşündüğünü söylüyor. Daha sonra Yıldız’a, bir tehdit telefonu geliyor. Telefondaki kişi, eğer Kuzey;’den ayrılmazsa her gün bir sevdiği kişinin öleceğini söylüyor.

İşte Kuzey Yıldızı ilk Aşk 36. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şule’nin Yıldız’ı kışkırtmasıyla denizi boyluyor. Kendisine Metres diyen Şule’yi Yıldız, boğmaya çalışıyor. Daha sonrasında kendisine gelen Şule, hemen polislere gidip Yıldız’ın kendisini öldürmeye teşebbüs ettiğini söyleyip ondan şikayetçi oluyor. Yıldız, tutuklanıp mahkemeye çıkarılıyor. Hakim, Yıldız’a Şule’den uzaklaştırma kararı alıyor. Yıldız, işine geri dönüyor.

Aile, bir küp altını devlete verme kararı alıyor. Bu duruma Pembe çok seviniyor ve doktor Cihan’ı ikna edip onla barışmak istiyor. Onu spor yaparken bulan Pembe, olayın gerçeğini ona anlatıyor ve ikili tekrar bir araya geliyor. Kuzey, Sefer’den Yıldız’ı kaçırmak için yardım istiyor. Yıldız’ı bayıltan sefer onu Kuzey’e götürüyor.

Kuzey, Yıldız kendine geldiğinde onsuz olamayacağını söylüyor ve ona inşa ettiği evi gösteriyor. İkili yine inatlaşıyor ve Yıldız, işine dönüyor. Yıldız, arsayı Bahar’dan aldığını duyunca da bozuluyor. Burhan, kızların odasına gizlice girip onlar uyurken fotoğraflarını çekip, Kuzey’in kampına koyuyor. Kuzey, kızlarının fotoğrafını çeken adamın, kaza yapmasına neden olan kişi olduğunu anlıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Burhan Kuzey’i Kızlarıyla Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler