Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz Bu Sefer Hünkar'ı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz Bu Sefer Hünkar’ı Affetmiyor!

Atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 68. yeni bölümüyle 15 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir, Fekeli’nin evine gidip, karısını Yılmaz’ın silahıyla Müjgan’ın vurduğunu söyler. Müjgan, inkar etse de hem Yılmaz, hem de Fekeli, onun yaptığını anlar. Her şeyi itiraf etmesine rağmen Yılmaz, Demir’e gidip karısını şikayet etmemesi için onunla bir sözleşme yapar. Ama savcının her şeyi duymasıyla Müjgan göz altına alınır. Züleyha ise, ifadesinde kendisini Müjgan’ın vurmadığını beyan eder. Yılmaz ile Züleyha’nın kaçma planlarını öğrenen Hünkar, onlara yardım eder. Züleyha, çocuklarıyla birlikte Yılmaz’ın yanına giderken birisi önünü keser. Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yılmaz, bu sefer Hünkar’ı affetmiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz Bu Sefer Hünkar’ı Affetmiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Hünkar’a güvendiği için pişman oluyor ve ona bıçak çekiyor. Yılmaz, Hünkar’ı alıp bir kulübeye götürüyor ve orayı ateşe veriyor. Hünkar, alevler içinde kalıyor.  Sevda, konağa geliyor. Demir’e annesinin bir amacı olduğunu oda savaşı kaybetmemek olduğunu söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1314640007395717122

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 67. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, Demir’in peşinden koşup karısını şikayet etmemesi karşılığında karşılıklı bir protokol imzalayabileceğini ve şirket hisselerini almaktan vazgeçeceğini söyler. İkili aralarında bir sözleşme imzaler. Ama ertesi gün, jandarmalar tam da Müjgan’ın baş hekim vekili olduğunun açıklandığı sırada hastaneye gelir.

Müjgan’ı jandarmalar götürür. Züleyha’nın da ifadesini almak için jandarmalar gelir ve onu karakola götürür. Züleyha, Yılmaz’la kaçma planları yaptığı için Müjgan’ın hapse girmesini istemez ve kendisini onun vurmadığına dair ifade verir. Demir, Sevda’dan aldığı akılla jandarmaya gidip, karısını ve çocuklarının annesi tarafından alı konulduğu şikayetinde bulunur.

Demir’i ve jandarmaları karşısında gören Hünkar çok şaşırır. Züleyha ise, kimse tarafından alı konulmadığını söyler. Demir’e de o kadının evinde kalamayacağını söyler. Hünkar, Yılmaz ile Züleyha’yı küçük konağın önünde konuşurken görür. Önce Yılmaz’a gidip, yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyip af diler.

Züleyha’ya ise, bir çanta dolusu altınını veren Hünkar, onların kaçacaklarını bildiğini söyler. Hünkar, Züleyha’yı ve çocukları göz yaşları içinde uğurlar. Yılmaz’da, Kerem Ali’yi alıp onu buluşacakları yerde beklemeye başlar. Ama Züleyha’nın yolunu bir araba keser.

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha’nın Yolunu Kim Kesiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler