Ana SayfaDizilerYasak Elma 81. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız'ın Ender'le Başı Dertte!

İlgili Postlar

Yasak Elma 81. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Ender’le Başı Dertte!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma 80. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kaya ile Ender, bir celsede boşanıyor. Şahika, kurduğu tuzağın tüm delillerini yok edip evinde bir parti düzenliyor. Yıldız, Ender’den habersiz Kaya ile konuşuyor. O günde evlerine Şahika ile Kaya’yı yemeğe davet ettiğini öğreniyor. Ender, Yıldız’dan hesap sormak için evine gidiyor. Ona Kerem’le birlikteyken Halit’le evlenme kararı aldığını yüzüne vuruyor. O sırada Halit, geliyor. Yasak Elma 81. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız’ın Ender’le başı derde giriyor. Ender, kendisini üzen herkes den intikam almak için yemin ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız’ın Ender’le Başı Dertte!

Yasak Elma 81. bölüm 1. fragmanında; Halit, duyduklarından sonra Erim’e de duyduklarını unutmasını, bunu Halit Can’ın geleceği için yapmasını istiyor. Ender, Şahika’nın Kaya’yı biriyle tanıştıracağını öğreniyor. Oraya gittiğinde Halit’le Yıldız’ı da orada görünce öfkeden deliye dönüyor. Yıldız’ın yanına gidip onun hayatında gördüğü en tehlikeli kadın olduğunu söyleyip tabağı üzerine deviriyor. Ender, kendisini üzenlerden tek tek intikam almak için ant içiyor.

İşte Yasak Elma 81. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 80. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, Kaya’nın kendisini aldattığını düşünürken, Kaya’da onun kendisini aldattığını düşünüyor ve ikili bir celsede boşanıyor. Şahika, hemen oteldeki görüntüleri sildirip, tuttuğu kadınla adamı yurt dışına gönderiyor. Yıldız, Ender’den Kaya’nın onu aldattığını öğreniyor. Ender’den habersiz Kaya ile buluşup, ona nasıl böyle bir şey yapabildiğini soruyor. Kaya da, Ender’i aldatmadığını söylüyor. Yıldız, tüm bu yaşananlarda Şahika’nın parmağı olduğundan şüpheleniyor ve onları anlamak için yemeğe davet ediyor.

Bu arada Yıldız, davalık olduğu şirketten ceza yiyor. Mert’e gidip parasını geri almak istediğini söylüyor. O sırada Kerim içeri giriyor ve Mert’in üzerine yürüyor. Ona Yıldız’ın parasına dokunmamasını söylediğini hatırlatıyor. Sesleri duyan Halit, çok sinirleniyor. Yıldız’a da neden orada olduğunu soruyor. Yıldız, onların Şahika için kavga ettiklerini yalanını uyduruyor. Kerim ile Şahika ayrılıyor.

Abisinin boşanmasından sonra Şahika, evde bir parti düzenliyor. Ender, Yıldız’ın Kaya ile görüştüğünü ve Şahika’yla Kaya’yı da yemeğe davet ettiğini duyunca onun arkasından iş çevirdiğini düşünüyor. Yıldız, Şahika’dan Ender’in boşanmasına dair bir şey öğrenemiyor. Öfkeden deliye dönen Ender, Yıldız’ı sosyal medyadan ve guruplardan siliyor. Yıldız onu arayıp görüşmek istediğini söylüyor.

Ender, Yıldız’la konuşmaya geliyor ve ikili tartışmaya başlıyor. Ona Kerim’e aşıkken Halit’le evlenmek üzere olduğunu söylerken Halit içeri giriyor. Halit, konuşulanları duyuyor mu?

Yasak Elma 80. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender İle Kaya Boşanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler