Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 5. Bölüm Ön İzleme Yayında! Safiye'den Babasına Sitem Dolu Sözler!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 5. Bölüm Ön İzleme Yayında! Safiye’den Babasına Sitem Dolu Sözler!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Safiye, merdivenlerden kendisini Memduh beyin ittiğini söyler. Han, İnci’nin arabada bir şeyler yeyip dökmesinden rahatsız olur. İnci ile Han, ilk kavgalarını yapar. Han’ın kendi adına karar vermesini istemeyen İnci, ona karşı çıkar. Gülben, Esat ile Esra’nın konuşmalarından onların evleneceğini zannedip üzülür. Hikmet bey, kahvaltıda Han ile İnci’nin evlendiğini ağzından kaçırır. Safiye, bunu duyunca fenalaşır. Hikmet, Safiye’yi kimseyle uğraşmaması konusunda uyarır. Masumlar Apartmanı 5. bölüm ön izleme yayınlandı.Safiye’den babasına sitem dolu sözler geliyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye’den Babasına Sitem Dolu Sözler!

Masumlar Apartmanı 5. bölüm ön izlemesinde; Hikmet, Safiye’ye nefretini hak eden bir insan varsa o da kendisini olduğunu ve onları rahat bırakmasını onların bir suçu olmadığını söylüyor. Safiye, babasına ondan nefret edemediğini, baş edemediği ise onun kendisine yaşattığı hayal kırıklıkları olduğunu söylüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 5. bölüm ön izlemi…

 

MASUMLAR APARTMANI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Hikmet beyin, fenalaştığını duyan Memduh, ambulansı arayıp Ege ile birlikte hastaneye götürür. Han ile İnci, durumu eve gelince öğrenir ve hastaneye koşar. Safiye ise, Gülben’le birlikte büyük bir temizliğe başlar. Sabaha kadar evi temizlerler ve yorgunluktan yerde uyuya kalırlar.

Uygar’ın eve gelip Memduh beye İnci ile olan ilişkisini anlatmasından sonra torunundan işinden istifa etmesini ister. Memduh, memlekete dönmek için hazırlıklara başlar. İnci, Han’a gidip, birlikte olamayacaklarını, dedesinin memlekete dönme kararı aldığını söyler. Han, büyük bir üzüntü içerisine girip Esat’a durumu anlatır.

Gülben, Esat’ın babasına aldığı çiçeği kendisine vermesinden bir anlam çıkarıp, Safiye karşı çıksa da şirkete gider. Orada Esat, Esra’ya Han’ın İnci’ye aldığı yüzüğü gösterip konuşur. Gülben de, Esat’ın Esra’ya yüzük aldığını evleneceklerini zannedip göz yaşları içinde eve gelir.

İnci, annesinin ölmeden önce babasına yazdığı mektubu okur ve dedesinin annesine yaptığı baskıların aynısını kendisine de yaptığını öğrenir. Han’ın yanına giden İnci, evlenme teklifini kabul eder. İkili gizlice evlenir. Safiye, onları birlikte apartmandan çıkarken gördüğü için gidip Memduh’a çatar. Tüm apartman başlarına toplanır. Safiye, dengesini kaybedip merdivenlerden düşer.

Masumlar Apartmanı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han’in İnci ile Evlendiğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler