Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arık Yamaç'a Emanet Ediliyor!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arık Yamaç’a Emanet Ediliyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 6. yeni bölümüyle yarı akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cengiz’le birlikte ava çıkan Yamaç, onu öldürmek için harekete geçer ve silahını çekip kafasına dayar. Vartolu silahı ateşlemesini söylemesiyle Yamaç, tetiğe basar. Ancak silah boş çıkar. Onun kendisini tuzağa düşüreceğini anlayan Cengiz, önlemini almıştır.Çukur 4. sezon 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Arık, Cengiz tarafından Yamaç’a emanet ediliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Arık Yamaç’a Emanet Ediliyor!

Çukur 4. sezon 6. bölüm 2. fragmanında; Arık, kendisinin Yamaç’a emanet edildiğini duyunca sinirleniyor. Cengiz, Yamaç’a eğer oğluna bir şey olursa ona ne olacağını bildiğini söylüyor. Arık ile Cumali, karşı karşıya geliyor. Cumali, Arık’a ‘hoş geldin aslan parçası’ diyor ve ikili kapışmaya başlıyor. Bu büyük kapışmadan bakalım kim galip gelecek?

İşte Çukur 4. sezon 6. bölüm 2. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Efsun’un baba annesi, onun hamile olduğunu anlar. Yamaç’ın ölmesinden başka çare olmadığını düşünür. Karaca, Azer’i öldürdükten sonra sürekli onun ölmeden önce dedesini öldüren kişilerin isimlerini sayıklamaya başlar. Metin, kardeşini öldüren Azer’i öldürdüğü için gidip Karaca’nın elini öper.

Karaca  sürekli, Yücel, Akın diye sayıklar. Akın, iyice kendisini kaybeder ve sürekli dedesinin mezarına gidip ağlar. Vartolu, amcasının mezarını kazdırır ve o mezarın boş olduğunu anlar. Koçovalıların kayıp amcaları nerede? Yamaç, Vartolu’ya Cengiz’in yakında bir av partisi vereceğini söyler. Orada onların büyük bir gövde gösterisi yapmalarını ister.

Av partisinde, Koçovalı kardeşler, her yeri birbirine katıp imzalarını atar. Arık, Kekilli’yi rehin alıp işkence yapar ve sonra bırakır. Onun Çukur’a gidip kahveye girdiğini görünce, bir taşla iki kuş vurduğu için mutlu olur. Cengiz’in av partisi yapılacağı yeri Vartolu’ya veren Yamaç, Cengiz’i öldürmek için tuzak kurar. Aliço’nun, imza bıraktığı yerden Yamaç. silahı bulup alır.

Cengiz ile, başlıyorlar ormanda yürümeye. Yamaç. fırsatını bulup Cengiz’in boynuna silahını dayar. Yamaç, Cengiz’i öldürebilecek mi? Yoksa, onun tutsağı olmaya devam mı edecek?

 Çukur 4. sezon 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç’ın Cengiz’i Öldürme Planı Suya Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler