Ana SayfaDizilerMasterChef 2020’nin 8. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 8. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 8 haftayı da geride bıraktı. Yarışmanın son bölümünde eleme heyecanı yaşandı, Eleme potasına giren altı eleme adayı, yarışmada kalabilmek için canla başla mücadele etti. Master;Chef 2020’nin 8. hafta elenen yarışmacısı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin 8. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından yarışmacılardan Bottarga (Kefal havyarı) ana malzemesiyle bir yemek hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda Bottarga ile yapılan ürünleri tadan şefler Serhat, Berker, Tanya’nın yapmış olduğu tabakları beğendi ve bu isimlerin MasterChef’te yollarına devam etmesine karar verdi.

İKİNCİ ELEME TURU!

İkinci turda yarışan Sefa, Walison, Ebru ise Somer Şef’in imza yemeği olan Hamsi Kuşu yemeğini en iyi yapabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Zorlu mücadelenin sonunda yemeği en iyi yapan isim Sefa oldu.

Ebru ve Walison son ikiye kaldılar ve Walison’un tabağına eksik ürün koymasının üzerine Walison MasterChef’e veda eden isim oldu.

Son ikiye kalarak duygusal anlar yaşayan Ebru yaptığı açıklamada; Her geldiğim zaman bir ders çıkarıyorum. Bu hafta çok büyük dersler çıkardım. Walison çok temiz kalpli bir insan takımıma isteyerek almıştım. Ben onun gibi bir insan tanımadım. Hayatımın geri kalanında da onunla görüşmek istiyorum’ ifadelerini kullandı.

MasterChef’e veda eden Walison ise, ‘Ben mutluyum, çünkü MasterChef’te yarıştım. Hissediyorum güzel bir şey yaptım. Rüya gibiydi burası. Hep pozitif düşünüyorum, inanamıyorum MasterChef Türkiye 2020’de Walison yaptı’ açıklamasında bulundu.

Elenen Walison Oldu!

Walison yarışmadan elenmesinin ardından sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Paylaştığı MasterChef önlüklü fotoğrafını şu cümlelerle paylaştı;

2020’ye katılmanın bu harika deneyimini bu gülümsemeyle sonlandırıyorum. Büyük zorlukların üstesinden geldiğim, başka bir dil, hiç görmediğim yemekler ve hayatım için başka bir güzel öğrenim yaşadığım, inanılmaz bir 3 hafta oldu. Tüm ekibe birlikte geçirdiğimiz eğlenceli zamanlar için teşekkür ederim. Türkiye beni kucakladığı için çok gururlu ve şimdi daha Türk hissediyorum.

Mehmet Yalçınkaya Walison’un elenmesinin üzerine şu açıklamayı yaptı;

Başka bir ülkede çalışmanın sıkıntılarını az çok yaşadım., dolayısıyla senin şuanda başardığın az şey değil. Bırak çalışmayı Türkiye’deki bir yemek programında yarışıyorsun. Sen iyi bir adamsın. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler