Ana SayfaDizilerHande Ataizi'den Çarpıcı İtiraflar

İlgili Postlar

Hande Ataizi’den Çarpıcı İtiraflar

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vuran Hande Ataizi verdiği son röportajında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçmişle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Hande Ataizi’den çarpıcı itiraflar geldi. İşte ünlü oyuncunun gündemi sarsacak o itirafları;

“Üniversitede Eziktim”

Youtube’da yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programına konuk olan Hande Ataizi “Üniversitede Eziktim” itirafında bulundu. Kendisine sorulan “Okulda popüler miydin?” sorusunu yanıtlayan Hande Ataizi, “Üniversitede biraz çekingendim. Eziktim. Yıldız Kenter ders veriyordu. Çok akıllı bir kadındı. Benim o özgüvensizliğimi, mükemmeliyetçi olup da kıpırdayamama halimi gördü, beni en arkadan parmak kaldırmayan olarak seçti ve çalıştırdı. Onun sayesinde kendime güvenimi kazandım. Ego mego bir yana, normal insan kategorisine Yıldız Kenter sayesinde geldim. Benim için önemlidir. Kişisel gelişim konusunda da.” cümleleriyle samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Hande Ataizi İle Sevgilisi Dinç Aydoğdu’dan Gergin Dakikalar..

En Büyük Pişmanlığı

Geçtiğimiz gün yeni bir röportaj veren ünlü oyuncu “Hangisi daha büyük pişmanlığınız: Altın Portakal heykelciğini kaybetmeniz mi, bir gün süren evliliğiniz mi?” sorusunu “Altın Portakal ödülümü kaybetmedim, hırsız evden çalmıştı. Sonradan komite bana yeniden verdi. Şu anda Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu heykelciği bir hırsızın evinde de var. “Bu ne?” diye sorana, ne diyordur acaba? (Gülüyor) Bir gün süren evliliğimi de evlilikten saymıyorum zaten. Pişmanlık demeyelim de olmayacak bir insanla gereksiz bir atraksiyondu diyelim…” sözleriyle yanıtladı.

Hande Ataizi’den Çarpıcı İtiraflar

Samimi açıklamalarda bulunan Hande Ataizi “47 yaşındasınız. Erkek olsanız hangisine yürürdünüz: 30 yaş öncesi Hande’ye mi, 30 sonrası Hande’ye mi?” sorusunu “30 yaş sonrası Hande’ye. Her bakımdan. Bir kere daha dingin birisi.” şeklinde yanıtladı ve “Hangisine daha çok güvenirsiniz: Bacak dekoltesine mi, göğüs dekoltesine mi?” sorusuna da “Bacak herhalde. Ama sırt dekoltesini ikisine de tercih ederim.” yanıtını verdi.

Hande Ataizi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler