Ana SayfaÜnlülerBinnur Kaya'dan Canlandırdığı Rol Hakkında Açıklamalar

İlgili Postlar

Binnur Kaya’dan Canlandırdığı Rol Hakkında Açıklamalar

Ekranlara “Kırmızı Oda” dizisiyle geri dönüş yapan sevilen oyuncu Binnur Kaya geçtiğimiz gün rolü hakkında ilk kez konuştu. Binnur Kaya, Kırmızı Oda dizisindeki oynadığı rol ile ilgili ilk kez çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Binnur Kaya’dan canlandırdığı rol hakkında açıklamalar;

Kırmızı Oda Fenomen Oldu

Geçtiğimiz haftalarda TV8’de yayım hayatına başlayan “Kırmızı Oda” hayran kitlesini günden güne arttırıyor. Ele el aldığı konularla izleyicisine büyük bir duygu yoğunluğu yaşatan dizide gerçek hayat hikayelerinin işlenmesine yönelik övgüler artmaya devam ederken Binnur Kaya’da canlandırdığı psikolog karakteri hakkında ilk kez konuştu.

Binnur Kaya Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

Kırmızı Oda Şifa Niyetli Bir Proje

Kırmızı Oda projesine şifa niyeti ile izleyici kitlesine buluşturduklarının özellikle altını çizen ve dizide hastalarıyla kurduğu bağ ve etkili iletişimiyle hayran bıraktıran Binnur Kaya, komedi haricinde bir karakteri üstlenmenin kendisi adına çok farklı bir deneyim olduğunu belirtti. Aynı zamanda Kırmızı Oda’nın oyuncu kadrosunda yer alan Binnur Kaya her ne kadar karakterleri oynamanın zor olduğunu düşünse de zevkli bir yolculuk olduğunu da vurgulayıp, Yolda dikenler yok mu; var tabii. Mesela bir oyuncuyu gördüğü, benimsediği halin dışında görmek istemeyen seyirciler olabilir. Beğenip beğenmemek ayrı bir konu. Sonuçta yol seninse, yolculuğun tadı da başka” sözlerini kaydetti.

Binnur Kaya Kimdir?

Binnur Kaya’dan Canlandırdığı Rol Hakkında Açıklamalar

Tüm bu itirafların yanı sıra, “Biz ‘şifa niyetiyle’ girdik bu işe… Yönetmen Cem Karcı da, projenin sahibi Gülseren Budayıcıoğlu da, yapımcı Onur Güvenatam da… Bu işin içinde yer almakla ilgili buluştuğumuz yer aynıydı; şifa. İşin bir televizyon dizisi olduğunu, sektörün ticari bakışını, sektör gerçeklerini unutmadan söylüyorum'” şeklinde diziye dair duygu ve düşüncelerini de paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler