Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adnan'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adnan’a Ne Olacak?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 68. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha’nın karşısına Demir, çıkıyor ve onun kaçtığını anlıyor. Onu, çocuklarla birlikte alıp Sevda’nın konağına götürüyor. Yılmaz da, Züleyha’nın gelmemesinden Hünkar’ı suçlayıp ona alıp bir kulübeye götürüyor ve ateşe veriyor. Hünkar, son anda yanmaktan kurtuluyor. Züleyha’da, Hünkar’ı suçlayıp ona bıçak çekiyor. Ama her şeyin Şermin’in başının altından çıktığı anlaşılıyor. Demir, konağa dönüyor ve ilk işi Adnan’a sünnet düğünü yapmak oluyor. Bunu duyan Yılmaz. Demir’in karşısına çıkıp silah çekiyor ve oğlunu istiyor. O sırada Adnan’ın odasından silah sesi geliyor. Adnan’a ne olacak?

Perşembe Dizileri 2020

Adnan’a Ne Olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılmaz, oğluna Demir’in sünnet düğünü yaptığını duyunca dayanamayıp Yamanların konağını basıp Demir’in karşısına çıkıyor ve ondan oğlunu istiyor. O sırada Adnan, Demir’in odaya bıraktığı silahı bulup oynamaya başlıyor. Tam Yılmaz, silahının tetiğini Demir’e çekeceği sırada yukarıdan silah sesi duyuluyor. Adnan, oynadığı silahı patlatıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm son sahne…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 68. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, tam Yılmaz’a giderken Demir karşısına çıkıyor ve onun kaçtığını anlıyor. Onu ve çocukları alıp Sevda’nın konağına götürüyor. Sevda, Demir’i sakinleştirmeye çalışıyor. Hatta sert çıkıp onun babasına değil annesine benzediğini söylüyor. Yılmaz, Hünkar’ın Demir’e kendilerini ispiyonladıklarını düşünüp konağı basıp, onu bir kulübeye götürüyor.

Kulübeyi ateşe veren Yılmaz, onun kendilerinden çaldıkları hayatın intikamını almaya çalışıyor. Ama Fekeli’nin gelmesiyle Hünkar, yanmaktan kurtuluyor. Züleyha’da, ilk fırsatta Hünkar’a gidip ona bıçak çekiyor. Ona hiç güvenmemesi gerektiğini bir kez daha anladığını söylerken Sevda, geliyor ve Hünkar’ın masum olduğunu Demir’e Şermin’in söylediğini kulaklarıyla duyduğunu söylüyor.

Züleyha, Hünkar’a sarılıp ondan özür diliyor. Demir’e de konağa gelmesi için açık kapı bırakıyor. Yılmaz, Müjgan’dan boşanmak istediğini açıklıyor. Ama Müjgan, kabul etmiyor. Demir, konağa geldikten sonra hemen Adnan’a sünnet düğünü yaptırmak istiyor ve hazırlıklar başlıyor. Bunu duyan Yılmaz, Yamanların konağına gidip Demir’in karşısına çıkıyor. Ona kimin oğlunun sünnet düğünü yaptığını sorup silahını çekiyor. O sırada Adnan, Demir’in bıraktığı silahla oynarken silah ateşleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yılmaz Oğlunu Almak İçin Demir’e Silah Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler