Ana SayfaDizilerBaraj 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir'in Başına Gelenlerden Kendisini Suçluyor!

İlgili Postlar

Baraj 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir’in Başına Gelenlerden Kendisini Suçluyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj, 10. yeni bölümüyle 20 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazım’ın, her şeyi öğrenmesinden sonra Nehir, onu kabul etmez ve evi terk eder. Zerrin ve çetesini polislerin aradığını gören Nazım, terminalden Nehir’i alıp bir dağ evine götürür. Tarık ise, Kemal bey tarafından İstanbul’a getirilir. Fulya, ile evlenmek istemeyen ve aklı Nehir’de kalan Tarık, İstanbul’dan kaçar. Nehir’i bulan Tarık, ondan af diler. Baraj 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazım, Nehir’in başına gelenlerden kendisini suçluyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Nehir’in Başına Gelenlerden Kendisini Suçluyor!

Baraj 10. bölüm 1. fragmanında; Nazım, Nehir’in Tarık’la birlikte olmasını kabul edemiyor. Ona nasıl böyle bir şey yaptığını soruyor. O da onu sandığı için yaptığını söylüyor. Sinir krizi geçiren Nazım, ne yapacağını bilemiyor. Nehir, Nazım’dan kendisini bırakmasını ve herkesin kendi yoluna gitmesini istiyor. Nazım, onun tutuklanacağını bile bile serbest bırakacak mı?

İşte Baraj 10. bölüm 1. fragmanı…

BARAJ 9. BÖLÜM ÖZETİ! 

Nehir, Tarık’la beraber olduktan sonra onun kendisine bir daha kendisiyle görüşmeyeceğini ve onun dolandırıcı olduğunu bildiğini ve aslında kendisinin Nazım olmadığını söyledikten sonra hayatının şokunu yaşar. Nehir’in, eski kocaları Zerrin ve çetesini polise ihbar eder. Nehir’le birlikte olan Tarık, her şeyi itiraf edip onu yüz üstü bırakır.

Nazım, Nehir’le konuşmak için eve geldiğinde ondan bin ah işitir. Öte yandan Tarık ise, İstanbul’a gider. Kemal bey, onunla bir konuşma yapar, Aklı Nehir’de olan Tarık, Kemal beyin güvenliklerinin arabasını alıp şantiyeye gider. Nehir, İstanbul’a gitmek için terminalde beklerken Nazım, onun peşinden gider.

Zerrin ve çetesini polislerin aradığını ve onları tutukladığını Nehir’i de aradıklarını görünce onun yanına gelip gitmeleri gerektiğini söyler. Nehir, önce itiraz etse de çevrede polisleri görünce onunla gitmeyi kabul etmek zorunda kalır. Zerrin ve işbirlikçileri gözaltına alınır. Onun adını mahkemede verecekleri aşikarken Nazım, Nehir’e büyük bir iyilik yapıp onu dağ evine götürür ve orada neden böyle bir şey yaptığını ona anlatır.

Tarık’tan yediği darbeyi hazmedemeyen Nehir, kendisini ormana atar. Ormanda kaybolan Nehir’i, Nazım bulup kulübeye getirir.Tarık ise, her şeyi silip Nehir’i bulmak için yola koyulur. Kemal bey durumu fark edip her yerde onu aratmaya başlar. Nazım’ın itiraflarını kabul etmeyen Nehir, sonunda tutuklanmak olsa dahi oradan gitmek ister. Tarık, onun yerini bulup Nehir’in karşısına çıkıp ondan af diler.

Baraj 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Nehir’den Af Diliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler