Ana SayfaDizilerBaraj 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Nehir'den Af Diliyor!

İlgili Postlar

Baraj 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Nehir’den Af Diliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazım’ın, her şeyi öğrenmesinden sonra Nehir, onu kabul etmiyor ve evi terk ediyor. Nazım, Zerrin ve çetesini polislerin aradığını görünce terminalden Nehir’i alıp bir dağ evine götürüyor. Tarık ise, Kemal bey tarafından İstanbul’a getiriliyor. Fulya, ile evlenmek istemeyen ve aklı Nehir’de kalan Tarık, İstanbul’dan kaçıyor. Tarık, Nehir’den af diliyor.

Salı Dizileri 2020

Tarık Nehir’den Af Diliyor!

Baraj dizisinin 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Tarık’la beraber olduktan sonra onun kendisine bir daha kendisiyle görüşmeyeceğini ve onun dolandırıcı olduğunu bildiğini ve aslında kendisinin Nazım olmadığını söyledikten sonra hayatının şokunu yaşıyor. Nehir’in, eski kocaları Zerrin ve çetesini polise ihbar ediyor.

BARAJ 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir’le birlikte olan Tarık, her şeyi itiraf edip onu yüz üstü bırakıyor. Nazım, Nehir’le konuşmak için eve geldiğinde ondan bin ağ işitiyor. Öte yandan Tarık ise, İstanbul’a giriyor. Kemal bey, onunla bir konuşma yapıyor, Aklı Nehir’de olan Tarık, Kemal beyin güvenliklerinin arabasını alıp şantiyeye gidiyor.

Nehir, İstanbul’a gitmek için terminalde beklerken Nazım, onun peşinden gidiyor. Zerrin ve çetesini polislerin aradığını ve onları tutukladığını Nehir’i de aradıklarını görünce onun yanına gelip gitmeleri gerektiğini söylüyor. Nehir, önce itiraz etse de çevrede polisleri görünce onunla gitmeyi kabul etmek zorunda kalıyor.

Zerrin ve işbirlikçileri tutuklanıyor. Onun adını mahkemede verecekleri aşikarken Nazım, Nehir’e büyük bir iyilik yapıp onu dağ evine götürüyor ve orada neden böyle bir şey yaptığını ona anlatıyor. Tarık’tan yediği darbeyi hazmedemeyen Nehir, kendisini ormana atıyor. Ormanda kaybolan Nehir’i, Nazım bulup kulübeye getiriyor.

Tarık ise, her şeyi silip Nehir’i bulmak için yola koyuluyor. Kemal bey durumu fark edip her yerde onu aratmaya başlıyor. Nazım’ın itiraflarını kabul etmeyen Nehir, sonunda tutuklanmak olsa dahi oradan gitmek istiyor. Tarık, onun yerini bulup Nehir’in karşısına çıkıp ondan af diliyor. Nehir’in tercihi kimden yana olacak?

Baraj 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazım Tarık’la Nehir’in Yattığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler