Ana SayfaDizilerHekimoğlu 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan İle Ateş Vaka Konusunda Karşı...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan İle Ateş Vaka Konusunda Karşı Karşıya Geliyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hastaneye, sürekli titreyen, elektrik çarpmış gibi bir hasta getiriliyor. Bir çok tektik sonrasında hastanın, büyük bir radyasyona maruz kaldığı ortaya çıkıyor. İpek ile Emre, birlikte bir davete giriyor ve onları hem Atıeş, hem de Zeynep kıskanıyor. Ateş’in anne ve babası onu görmeye geliyor. O ise, onlarla görüşmek istemiyor. Hekimoğlu 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Orhan ile Ateş, vaka konusunda karşı karşıya geliyor.

Salı Dizileri 2020

Orhan İle Ateş Vaka Konusunda Karşı Karşıya Geliyor!

Hekimoğlu 22. bölüm 1. fragmanında; Hastaneye gelen sporcu bir hastaya, kanser teşhisi konuluyor. Orhan ise, hastanın kanser olmadığını iddia ediyor. Ateş, Selin’e kendisinden nefret ettiğini ima ediyor. Oda, Ateş’i sevdiğini itiraf ediyor. Bu, öylesine söylenmiş bir itiraf mıydı? Yoksa Selin, Ateş’in İpek’e olan ilgisinden onu kıskandı mı?

İşte Ateş Hekimoğlu 22. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/RE7L9QqOVEI

HEKİMOĞLU 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ateş, annesinin ve babasının kendisini görmek için İstanbul’a geldiğini öğreniyor. Hastanedekiler, onun annesi ve babasının gelmesinden neden rahatsız olduğunu konuşmaya başlıyor. Hastaneye gelen bir hasta, elektrik çarpmış gibi titremektedir. Hasta için bütün tetkikler yapılıyor. Sonucunda, hastanın büyük oranda radrasyona maruz kaldığı ortaya çıkıyor.

Genç hastada oluşan tümör alınıyor. Hastanın kız arkadaşı kapıda ondan haber bekliyor ve Zeynep doktorla karşılaşıyor. Zeynep,hastanın kız arkadaşına onun durumunun pek iyi olmadığını, bundan sonra hayata tutunmasının imkansız olduğunu söylüyor. Oğlu için üzülen baba ise, ondan yaptıkları için defalarca kere üzülüyor.

Ateş, kendisini görmeye gelen anne ve babasıyla bir kez görüşüyor. Aslında, onların kendisini sakat bir şekilde görmesini istemediği için görüşmüyor. Babası, oğlunun kendileriyle ilgilenmemesi için söylenirken, annesi onun yoğun olduğunu bünyesinde kaç tane doktor çalıştırdığını söylüyor. Taksiye binen Ateş’in anne babası tekrar memleketlerine dönüyor. Ateş, İpek’in odasında gizlice bir şeyler ararken ona yakalanıyor. Onu kızdırmamak için ona peri kızı gibi olduğu iltifatında bulunuyor.

Hekimoğlu 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hastanede Aşk Rüzgarları Esiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler