Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara Dizisinin Yayın Günü Değişti! Menajerimi Ara 9. Bölüm 1. Fragmanı...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara Dizisinin Yayın Günü Değişti! Menajerimi Ara 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Star Tv’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Dicle, Maday hanımla konuşuyor ve ona Kıraç beyle aralarında konuşulanların yanlış olduğunu, annesiyle onun Antalya’dan çocukluk arkadaşı olduğunu, onun kendisine kesinlikle torpil yapmadığını söylüyor. Burçin Terzioğlu’nun kafası tasarımlarını giymek istemesi yüzünden biraz ağrıyor. Konuşmacı olarak katılacağı ödül töreni öncesi tacize uğramasıyla üstü başı toz içinde sahneye çıkıyor. Hazal Kaya ise, sosyal sorumluluk projesinde yer alıyor. Beren, Dicle’nin telefon konuşmalarından onun Kıraç’ın kızı olduğunu öğreniyor. Menajerimi Ara 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

Salı Dizileri 2020

Menajerimi Ara Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Menajerimi Ara 9. yeni bölümüyle 18 ekim pazar günü yeni gününde izleyicileriyle buluşacak. Beren, Dicle’nin annesiyle telefonda konuşmalarını duyuyor ve onun aslında Kıraç’ın kızı olduğunu öğreniyor. Bunu Barış’a anlatıyor. Ajanstakiler, Dicle’nin Kıraç’ın öz kızı olduğunu öğrenecek mi?

İşte Menajerimi Ara 9. bölüm 1. fragmanı….

MENAJERİMİ ARA 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mayda’nın, ajansa gelip şirketi kendisinin aldığını açıklamasından sonra, Dicle onunla konuşmak istediğini söylüyor. Dicle, Mayda hanıma Kıraç beyle sanki aralarında bir şeyler olmuş gibi konuşulduğunu ama kesinlikle öyle bir şey olmadığını, annesiyle Kıraç beyin Antalya’dan çocukluk arkadaşı olduğunu ve o işe girmesi için kesinlikle ondan torpil almadığını söylüyor. Mayda hanım, bu konuşmadan sonra rahatlıyor ve Kıraç’a, neden bunu kendisine daha önce anlatmadığını soruyor. Kıraç, önce Dicle’nin kendisinin kızı olduğunu itiraf ettiğini zannedip şaşırıyor. Sonra, Dicle’nin annesinin arkadaşı olduğunu söylediğini duyunca rahatlıyor.

Burçin Terzioğlu, yapılacak ödül törenine kendi tasarım kıyafetleriyle katılmak istiyor. Onun rüküş olduğunu söylemeye kimse cesaret edemiyor. Dicle, Burçin Terzioğlu‘nun konuşmalarından üstündeki elbiseden bahsettiğini zannedip korkunç olduğunu söyleyiveriyor. Çınar, Burçin’e, elbiseyi takipçilerinin beğenisine sunmasını istiyor. Takipçileri de elbiseyi beğenmeyince Burçin, başka bir kostüm giyiyor. Tam konuşmacı olarak sahneye çıkacağı sırada, sponsorlardan birinin sözlü tacizine uğruyor.

Adamı, yaptığına pişman ediyor. Ama sahneye üstü başı berbat bir şekilde çıkmak zorunda kalıyor. Kendisini toparlayamayınca da başından geçenleri herkese anlatıyor. Barış, Dicle ile kapıda buluşmak istiyor. İkilinin buluştuğunu anlaşan Beren, gizlice onları dinliyor. Dicle, Barış’a onunla sadece arkadaş olabileceklerini söylüyor. Daha sonra Dicle, annesiyle konuşuyor ve onun konuşmalarını dinleyen Beren, onun Kıraç’ın öz kızı olduğunu anlıyor.

Menajerimi Ara 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Burçin Terzioğlu’na Rüküş Olduğunu Kim Söyleyebilecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler