Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Burçin Terzioğlu'na Rüküş Olduğunu Kim...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Burçin Terzioğlu’na Rüküş Olduğunu Kim Söyleyebilecek?

Star Tv’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara 8. yeni bölümüyle 13 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Dicle, Mayda’ya onunla konuşmak istediğini söyler. Mayda, onunla konuştuktan sonra rahatlıyor. Tekrar işine sarılan Dicle, Barış’ın yanında olup onun giyinmesine yardım eder. Barış’ı sinirlendiren Dicle, onun gönlünü almaya çalışır. Bu arada, Kıraç, karısının emrinde çalışmaya başlar. Menajerimi Ara 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Burçin Terzioğlu’na rüküş olduğunu Çınar, söylemeye cesaret edemiyor. Bakalım ona rüküş olduğunu kim söyleyebilecek?

Salı Dizileri 2020

Burçin Terzioğlu’na Rüküş Olduğunu Kim Söyleyebilecek?

Menajerimi Ara 8. bölüm 2. fragmanında; Çınar, Burçin Terzioğlu‘nun giyindiği elbiseyi ona hiç yakıştıramıyor. Ama söylemeye de cesaret edemiyor. Onu kırmadan nasıl söyleyeceğini düşünürken Dicle, Burçin Terzioğlu’nu kırmadan onun rüküş olduğunu söylüyor. Öte yandan Beren, Barış’la sevgili olabilmek için ona sürprizler hazırlıyor. Ama Barış’ın onunla pek ilgilendiği söylenemez.

İşte Menajerimi Ara 8. bölüm 2. fragmanı…..

MENAJERİMİ ARA 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Dicle, Feris’e işten ayrılacağını söyler. Oda, onun geri dönüşü olamayacağını yerine bir eleman bulup gidebileceğini söyler. Barış, ret ettiği filmden daha iyi yeni bir film teklifi alır. Sevinçten havalara uçan Barış, Dicle’yi görür görmez onu havalara uçurur. Dicle, ona artık Feris’in asistanı olmadığını, işten ayrıldığın söyler.

Barış, ona kendisinin asistanı olmasını teklif eder. Beren, Barış’ın kendisi olmadan bir filmde başrol de yer alacağını öğrenince krizler geçirip kendisinin tuvalete kilitler. Dicle, Beren’i ikna edip tuvaletten çıkartır. Çınar ise, Gökçe Bahadır’ı bir setten başka bir sete götürmek için uğraş verir. Yorulmak bilmeyen Gökçe Bahadır, radyo yayınından gece çekimine koşturur.

Çınar, Gökçe Bahadır’ı film setinde beklerken Kıraç onu, radyo yayınına yetiştirir. Film setine yetişen Gökçe Bahadır, senaryonun bazı bölümlerinden çıkarıldığını öğrenip senaristlere bu şekilde filmde yer almayacağını söyler. Mayda, şirkete gelir ve herkesin toplantı odasına gelmesini ister. Kendisinin şirketi satın aldığını açıklar. Gözler, Kıraç’ın üzerine döner. Dicle’de, artık orada barınamayacağını anlar.

Menajerimi Ara 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle Mayda’ya Kıraç’ın Kızı Olduğunu Söylüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler