Ana SayfaDizilerBaraj 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazım Tarık'la Nehir'in Yattığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Baraj 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazım Tarık’la Nehir’in Yattığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj, 9. yeni bölümüyle 13 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kendisiyle konuşmak istemeyen Nehir’i omzuna alan Nazım, ona her şeyi anlatır. Onu kaybetmekten korktuğu için Tarık’ın fotoğrafını ona gönderdiğini söyler. Ama Nehir, kendisini tanımadığı adamla baş başa bıraktığı için Nazım’ı affetmeyeceğini söyleyip gider. Baraj 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nazım, Tarık’la Nehir’in yattığını öğreniyor. Nehir, tüm olanlardan Nazım’ı sorumlu tutuyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Tarık’la Nehir’in Yattığını Öğreniyor!

Baraj 9. bölüm 2. fragmanında; Öfkeden deliye dönen Nehir, ormanda yolunu bulmaya çalışır. Nazım, onu ıslanmış bir şekilde bulup ondan defalarca kere özür diliyor. Nehir ise, Tarık’la onun evinde ve onun yatağında onun yüzünden yattığını söylüyor. Nazım, duydukları karşısında ne yapacağını bilemiyor. Donup kalıyor.

İşte Baraj 9. bölüm 2. fragmanı….

 

BARAJ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Zerrin, tam bir milyonluk vurgun yapacakları sırada Nehir’in işi bıraktığını söyleyip Tarık’ın yanına gider. Paralarını geri alabilmek için Zerrin’le iş birliği yapan Nehir’in eski sahte kocaları onu vurgun için ikna etmek için çareler arar. Zerrin, şantiye müdürüyle konuşup Nazım hakkında bilgi alır ve Nehir’in kandırıldığını anlar.

Tarık’tan hamile kalan Zahra, onu tehdit eder ve İstanbul’a kaçmaya zorlar. Kocasını sarhoş ettikten sonra birlikte kaçabileceklerini söyler. Ancak, Zahra’nın planı tutmaz. Tarık, Nehir’e yakınlaşmaya başlar. Hatta onu öptüğü sırada Nazım içeri girer. Ama, öpüştüklerini görmez. Zerrin, Nehir’i son bir vurgun için ikna etmesi için İsmet’i Nazım’ın evine götürür. Nazım’ın her şeyi itiraf ettiği mesajı fark eden Tarık, eve gelip Nehir’in telefonundan mesajı siler.

İsmet, o sırada mutfakta saklanır ve Nehir ile Tarık’ın bir gün önce öpüştüklerini öğrenir. Nehir, İsmet’i evden çıkardıktan sonra Zerrin’in yanına gidip, dolandırıcılık işini bıraktığını asla bir daha yapmayacağını söyler. Zerrin, Tarık’ı bulup ona Nehir’in dolandırıcı olduğunu ve onu evlenmeye ikna ettikten sonra düğün günü altınları alıp kaçacağını söyler.

Tarık, önce inanmaz. Sonra haberleri okuyunca inanır ve Nehir’in yanına gidip onu evleneceklerine ikna eder. İkili birlikte olur. Tarık, yataktan kalktıktan sonra kendisini bir daha göremeyeceğini, ava giderken avlandığını kendisinin Nazım değil Tarık olduğunu, Nazım’ın ise Tarık diye bildiği kişi olduğunu söyler.

Baraj 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği Öğrenen Nehir Nazım’a Ateş Püskürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler