Ana SayfaDizilerSaygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi Başlıyor

İlgili Postlar

Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi Başlıyor

Saygı-Bir Ercüment Çözer dizisi Türkiye’nin sevilen dijital platformu Blu TV’de başlıyor. Yayın tarihi netleşen dizinin fragmanı yayınlandı. Dizinin ilk bölümü 27 Ekim günü Blu TV’de yayınlanacak.

Çukur’dan Ayrılan Nejat İşler’in Veda Mesajıyla Ortalık Fena Karıştı!..

Dizinin Oyuncu Kadrosu

Yayın tarihi netleşen Saygı-Bir Ercüment Çözer dizisinin oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can yer alıyor. Dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor.

Boran Kuzum kimdir?

Miray Daner Kimdir?

Dizinin Konusu

27 Ekim günü Blu TV’de yayınlanacak olan dizinin tanıtım yazısı şu şekilde;

Toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan hikâyesi… Yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği ‘Saygı’, Türkiye’nin fenomenleşen anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatıyor.

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

Son olarak Çukur dizisi ile izleyicilerle buluşan Nejat İşler yepyeni bir dizi ile sevenleriyle buluşuyor. Sevilen bir çok işe imza atan başarılı oyuncunun yeni dizisini sevenleri merakla bekliyor.

Vatanım Sensin dizisinde, iki sevgiliyi canlandıran Miray Daner ile Boran Kuzum Saygı-Bir Ercüment Çözer dizisi ile tekrar biaraya geliyor. Sevenleri ikilinin tekrar biraraya gelmesinden mutlu.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler