Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 6. Bölüm Ön İzleme Yayında! Safiye Gelen Su Faturasından Utanıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm Ön İzleme Yayında! Safiye Gelen Su Faturasından Utanıyor!

TRT 1’in gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan dizisi Masumlar Apartmanı, 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Safiye’nin, kendisini Memduh beyin ittiğini söylemesine kimse inanmıyor. Han, İnci ile birlikte bir günlük balayı yapıyor. Babasının kaybolmasıyla Han, İnci ile birlikte apar topar dönüyor. Hikmet beyi, yine Memduh bey buluyor. İnci’nin tekrar radyoda çalışmak istediğini duyan Han, başka bir radyoda ona iş buluyor. Safiye, babasından Han ile İnci’nin evlendiğini duyuyor. Masumlar Apartmanı 6. bölüm ön izleme yayınlandı. Safiye, gelen su faturasını Memduh beyin görmesiyle utanıyor ve sayacın arızalı olabileceğini söylüyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Gelen Su Faturasından Utanıyor!

Masumlar Apartmanı 6. bölüm ön izlemesinde; Yüklü bir su faturası kesince memur, Safiye’ye sayaçlarının bozuk olabileceğini, bu faturanın doğru olabilmesi için hamam falan çalıştırıyor olabileceklerini söylüyor. Safiye, memuru terler iken Memduh bey, faturayı duyuyor ve çok şaşırıyor. Onun şaşırdığını duyunca Safiye, sayacın arızalı olabileceğini kabul ediyor.

İşte Masumlar Apartmanı 6. bölüm ön izlemesi….

MASUMLAR APARTMANI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, merdivenlerden düşüyor ve kendisini Memduh beyin ittiğini söylüyor. Han, ablasını eve getiriyor ve babası dahil kimse ona inanmıyor. İnci ile evlenen Han, bir günlük balayı sürprizi hazırlıyor. Ama İnci, dedesine ne yalan uyduracağını bilemiyor. Yardımına arkadaşı Esra koşar ve ona bir ödül töreni olduğu yalanını söylüyor. Han, İnci, Esra ve Esat, birlikte yola çıkıyorlar. İnci, arabada bir şeyler yemeye başlıyor.

Han, onun arabaya kırıntı dökmesinden rahatsız oluyor. Otele gittiklerinde İnci, sokak köpeklerini sevip öpüyor ve bir de onun sevmesini zorluyor. Hikmet bey, evden çıkıp gidiyor. Neriman, abisini arayıp babasının ortalarda olmadığını söylüyor. Han, hemen balayını yarım bırakıp eve dönüyor. Yine Hikmet beyi, Memduh buluyor. Onun kimseyi tanımadığını fark edince yanında oturup bekliyor. Han gelince babası, onu da tanımıyor. Ölen oğlu Ömer’i beklediğini söylüyor.

Han, kardeşlerini toplayıp bundan sonra daha dikkatli olmaları gerektiğini, kendisinin de işten erken çıkıp geleceğini söylüyor. Bu duruma en çok Safiye, memnun oluyor. İnci, radyoda çalışmak isteyince Han, onun Uygar’la aynı iş yerinde çalışmasını istemiyor ve ona yeni bir iş ayarlıyor. İnci, kendi kararlarını kendisini vermek istediğini söylüyor. Han’ı görmeye İnci’nin babası geliyor ve kızıyla gizlice evlendiklerini bildiğini hayırlı olsun demek için geldiğini söylüyor.

Masumlar Apartmanı 5. Bölüm Ön İzleme Yayında! Safiye’den Babasına Sitem Dolu Sözler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler