Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi Arasındaki...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi Arasındaki Anlaşmazlık Büyüyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehdi, Burhan’ın mahalleye geri dönmesiyle herkese o sokaktan geçmemeleri için uyarır. Zeynep, onun bu tavırlarından rahatsız olur. Barış bey, şirkete gelir ve Zeynep’in yaptığı çeviriyi iptal edip onun işten çıkarılmasını ister. Mehdi, Müjgan ile Burhan’ı yan yana görür. Doğduğun Ev Kaderindir 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Mehdi arasındaki anlaşmazlık büyüyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep İle Mehdi Arasındaki Anlaşmazlık Büyüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 15. bölüm 2. fragmanında; Barış bey, Zeynep’i işten kovuyor ve kovarken onun aile meselelerinin işinden daha önemli olduğunu, onu işten kovarak ona yardımcı olduğunu söyler. Mehdi ile Zeynep, birbirlerini değiştiremeyeceklerini anlar. Müjgan, sürekli Zeynep konusunda Mehdi’yi doldurur. İşsiz de kalan Zeynep, Barış beyin söylediklerine hak veriyor ve kendisinin hayattaki önceliklerini belirlemediğini fark eder.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 15. bölüm 2. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi, Zeynep’in Benal’i evden kovmasına çok kızar. Benal’i, eski kocası kaçırır. Mahallede bir kız onları görür ve haber verir. Zeynep, hemen polisi arar. Sonrasında Mehdi’yi arayıp polisi aradığını ama onun oraya gitmemesini ister. Mehdi, gittiğinde polis adamı yakalamış olur. Benal ise ambulansla hastaneye kaldırılır. Mehdi, onun yanına ambulansa binince Zeynep çok bozulur.

Emine, Selin’le Faruk’u el ele yakalar. Faruk, Selin’e Emine’nin bir tanıdık olduğunu söyler. Eve gittiğinde ise Emine’ye bunun babasının istediği üzerine yapılan formalite bir nişan olduğunu, eğer kabul etmezse babası tarafından beş parasız kalacağını söyler. Emine, Zeynep ile konuşmaya gider. Ama o annesini üzdüğü için onunla konuşmak istemez.

Faruk’un nişanlanacağı haberini görünce de Emine’nin yanına gidip konuşur. Annesi gidip Emine’ye evinin anahtarını verip ondan geri dönmesini ister. Faruk ise, bir yüzük alıp Emine’ye evlenme teklif eder ve yurt dışında tatil ayarlar. Emine, büyük bir sevinçle annesinin yanına gidip Faruk’un kendisine evlenme teklif ettiğini söyler. Ama annesi nasıl bir kişinin iki kişiyle bir den nişanlı olabileceğini sorar.

Mehdi, Benal’i annesinin ona tuttuğu eve gönderir. Sonrasında mahalleye babasının katili olan Burhan’ın geri döndüğünü öğrenip sinirle onunla konuşmaya gider. Emine, valizlerini hazırlayıp tatile gitme hayalleri kurarken Selin gelir ve ona kim olduğunu Faruk’un yanında ne aradığını sorar.

Doğduğun Ev Kaderindir 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi’nin Evliliği Çatırdıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler