Ana SayfaDizilerSadakatsiz 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Derin Muayeneye Asya'ya Gidip Ona Nispet...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Derin Muayeneye Asya’ya Gidip Ona Nispet Yapıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Sadakatsiz, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya, Volkan’a evlendiklerinde birbirlerine verdikleri sözü ona hatırlatır ve eğer kendisini aldattığını itiraf edip o kadından ayrılırsa onu affedeceğini söyler. Volkan ise, gerçekten onu aldattığını mı düşündüğünü söyleyip inkar eder. Sadakatsiz 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Derin, Muayeneye Asya’ya gidip ona nispet yapıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Muayeneye Asya’ya Gidip Ona Nispet Yapıyor!

Sadakatsiz 2. bölüm 2. fragmanında; Derin, muayene olmak için özellikle Asya’ya gider. Asya, ona şikayetinin ne olduğunu sorduğunda, bu günlerde kendisini halsiz hissettiğini ve midesinin bulandığını söyler. Oda, birlikte olduğu biri veya birileri olup olmadığını sorar. Derin’de, sadece tek bir kişi olduğunu, onunla yeteri kadar görüşemediğini ve onun mutsuz bir evliliğinin olduğunu, bir çocukları olduğunu söylüyor. Asya, Derin’in kolunu tutup onun kanını alıyor.

İşte Sadakatsiz 2. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/E5q20MZiKb8

SADAKATSİZ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, büyük bir hastanede doçent doktor, eşi Volkan ise mimardır. Çiftin, Ali isminde bir oğulları vardır. Asya, kocasının kendisine verdiği atkıda sarı bir saç teli bulur. En yakın arkadaşı Derya ile Bahar’a durumu anlatır. Onlarda Volkan’ın asla böyle bir şey yapmayacağını ve boşa kuruntu yaptığını söyler.

Asya, Ali’yi okuldan almaya gittiğinde onun sınıf arkadaşının annesinin Volkan’ın asistanı olduğunu ve her gün beşte işten çıktıklarını öğrenir. Volkan ise, çalıştığını söyleyip her gün geç saatlerde eve gelir. Asya, hastaneden erken çıkıp kocasını takip eder ve onun annesini görmeye gittiğini boşa kuruntu yaptığını düşünür. Ama bakıcıdan Volkan’ın annesini görmeye aylardır gelmediğini öğrenince yine kafası karışır.

Kendisinden uyku ilacı isteyen hastanın sevgilisinden şiddet gördüğüne şahit olur. Kızla, sergide yine karşılaşır ve o uyku ilacı reçetesi karşılığında ondan kocasını takip etmesini ister. Volkan bir eve girer. Çıkışta, arabanın bagajına bir şeyler koyar. Nil, Asya’yı arayıp bir kocasının bir eve girdiğini ve bir kadınla gördüğünü, arabanın bagajına bakmasını ister. Bir de kadının bindiği arabanın plakasını alır.

Volkan’ın 40. yaş doğum gününde, Asya, kocasının arabasının bagajında bir telefon bulur. Onun yeni iş yapacağı adamın kızıyla aldattığını, en yakın arkadaşlarının da bu durumu bildiğini öğrenir. Volkan, davetlilere teşekkür ettikten sonra davetliler, Asya’nın konuşma yapmasını ister. Asya’da gidip dudağından Volkan’ı öper. Derin ise bu duruma bozulur.

Sakakatsiz 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’ya İhanet Ettiğini İnkar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler