Ana SayfaDizilerMasterChef'te Eleme Adayları Kimler Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’te Eleme Adayları Kimler Oldu?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef’te dün haftanın ilk eleme oyunu oynandı. Dokunmazlığı alan ekibin birlikte olmasının hemen ardından kaybeden takımdaki yarışmacılar potaya girmemek için mücadele etti. MasterChef eleme adayları kimler oldu?

Kaptanlık Düellosunu Kim Kazandı?

MasterChef’te takımların kurulması sonrasında kaptanlar, avantajı kazananı belirlemek için karşı karşıya geldi. Kaptanlardan 45 dakikada etli lahana sarması yapmaları istendi. Süre sonunda şefler kazananı belirlemek için tadım yaptı. Bu oyunun galibinin kazanacağı avantaj ise yapılacak ilk takım oyununda düelloda kendi takımından hangi yemekte kimin olacağı ve karşı takımdan kiminle düello yapacağını seçme şansı verildi. Bu akşamki kaptanlar düellosunu kazanan da Mavi takım kaptanı Uğur oldu.

Masterchef Duygu Sevgilisi ile Barıştı

Dokunmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef’te dokunulmazlık oyunu öncesi Mavi takım kaptanı, düelloda kazandığı avantajı kullandı. Buna göre, Uğur pide çeşitlerinden kendi takımından kime vereceğine karar verdi. Sonrasında karşısına Kırmızı takımdan kimle düello yapacağını açıkladı. Böylece bu akşam dokunulmazlık oyunu düellolarında eşleşmeler şöyle oldu; Bu haftaki ilk dokunulmazlık oyunundan Mavi takım galip geldi. Böylelikle Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar.

Trabzon yağlı pide: Berker – Ayyüce
Patatesli kır pidesi: Uğur – Barbaros
Bafra pide: Esra – Sefa
Konya bıçak arası: Furkan – Eray
Tahinli pide: Tanya – Serhat
Kayseri cıvıklı pide: Emir – Özgül
Cantik pide: Ebru – Didem

MasterChef’te Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2020’de bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Ayyüce oldu. Kırmızı takımda yarışan Ayyüce, eleme potasına göndermeyi seçtiği isim Didem oldu. Böylece MasterChef’te haftanın ilk eleme adayı Didem oldu. Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında oylamaya gitti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayyüce ve eleme adayı Didem dışındaki beş yarışmacı için oylar kullanıldı. Oylama sonucunda ismi en çok yazılan yarışmacı Özgül oldu. Özgül böylece bu haftanın 2. eleme adayı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler