Ana SayfaDizilerSadakatsiz 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Volkan'ın Kararı Kimden Yana Olacak?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Volkan’ın Kararı Kimden Yana Olacak?

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Sadakatsiz, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, oğlunun futbol kampından sonra ona bir ilişkisi olduğunu bildiğini, eğer itiraf eder ve de o kadından ayrılırsa onu affedebileceğini söylüyor. Ancak Volkan, inkar ediyor. asya, Derya’dan Volkan’ı arayıp Derin’in hamile olduğunu söylemesini istiyor. Volkan, doğruca Derin’in yanına gidiyor. Derin, Volkan’a hemen boşanmazsa onu terk edeceğini, söylüyor. Volkan ise, Derin’e onsuz yaşayamayacağını söylüyor. Bakalım Asya’ya ne diyecek? Volkan’ın kararı kimden yana olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan’ın Kararı Kimden Yana Olacak?

Sadakatsiz dizisinin 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, kocasının doğum günü partisinden erken eve dönüyor. Eve döner dönmez, Volkan’ın bütün eşyalarını toplayıp valize koyuyor. İçkiyi fazla kaçıran Mert, herkese Volkan’ın nasıl birisi olduğunu anlatmaya kalkıyor. Volkan’da ona yumruk atıp konuşmasını engelliyor. Derin, Volkan’la bir köşede gizlice buluşuyor ve ona karısıyla öpüşmesinin hesabını soruyor. Volkan, onu sakinleştirip ikili öpüşüyor. O sırada birisi onları öpüşürken videoya alıyor.

SADAKATSİZ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan eve kör kütük sarhoş geliyor. Kapının önündeki valizleri fark bile etmiyor. Asya, ertesi gün Ali’nin bir yıldır beklediği babasıyla gideceği kampı olduğunu Volkan’a hatırlatıyor ve ikisini kampa gönderiyor. Onunla konuşmayı kamp dönüşüne erteliyor. Derin ise, sürekli Volkan’a mesaj çekip boşanma işini hemen bitirmesini istiyor. O da, Derin’den sabırlı olmasını istiyor.

Derin, hastaneye Asya’ya muayene olmak için gidiyor. Asya, ona şikayetini soruyor. Halsizliği olduğunu bu günlerde de midesinin bulandığını söylüyor. Asya, ona sürekli bir cinsel hayatı olup olmadığını, biri veye bir kaç kişiyle ilişkisinin olup olmadığını sorunca Derin, sadece bir kişiyle ilişkisi olduğunu, onunla da haftanın biri kaç günü görüşebildiklerini, çünkü onun evli olduğunu söylüyor.

Asya, adamın eşinin bu durumu bilip bilmediğini soruyor. Oda, bilmediğini, bir çocukları olduğu için sürecin yavaş ilerlediğini, sevgilisinin çok mutsuz bir evliliği olduğunu söylüyor. Asya, ondan kan alıp bir de idrar örneği istiyor. Hemen idrar örneği gelince gebelik testi yapıyor ve Derin’in hamile olduğunu söylüyor.

Eve gelince Asya, Volkan’la konuşuyor. Volkan, ilişkisi olduğunu inkar ediyor. Derya’yı arayan Asya, hemen Volkan’ı arayıp Derin’in hamile olduğunu söylemesini istiyor. O da arıyor. Volkan, bir bahane uydurup doğruca Derin’in yanına gidiyor. Derin, ondan ayrılmak istediğini söylüyor. Volkan ise, onsuz yaşayamayacağını söyleyip ona sarılıyor. Asya, Volkan’ın bundan sonra yapacağı tercihi merakla bekliyor.

Sadakatsiz 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Derin Muayeneye Asya’ya Gidip Ona Nispet Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler