Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi'den Beklediği Cevabı...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’den Beklediği Cevabı Alamıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emine, Selin’e parmağındaki yüzüğü gösterip Faruk’la yakında evleneceğini söylüyor. Faruk, Londra’ya gitmesi gerektiğini söyleyip evden ayrılıyor. Emine, televizyonda Selin’le Faruk’un yakında evlenecekleri haberini izledikten sonra annesinin evine dönüyor. Eski sevgili olan Müjgan’la Burhan, buluştukları sırada Mehdi onları görüp kavga ediyor. Zeynep, tekrar işe alınıyor ve o sırada Mehdi’nin kavga haberini alıp fenalaşıyor. Doğduğun Ev Kaderindir 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Mehdi’den beklediği cevabı alamıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehdi’den Beklediği Cevabı Alamıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 16. bölüm 1. fragmanında; Mehdi, Burhan’la kavga ettiği için nezarete düşüyor. Zeynep, Mehdi’ye ateş püskürüyor. Karısını ve kızını, arkasındakileri düşünmeden nasıl böyle bir şey yapabildiğini ona soruyor. Mehdi ise, onları korumak için yaptığını, yine olsa yine yapacağını söylüyor. Kibrit, Müjgan’a babası eğer hapisten çıkmazsa onunla o zaman konuşacağını söylüyor. Barış, Zeynep’in hayatının çok karışık içinde boğulduğunu anlıyor. Zeynep, Mehdi’ye bir daha kavga etmemesini istiyor. O da söz veremeyeceğini söyleyince arkasını dönüp gidiyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 16. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/XEjYPRwGzC8

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selin, Emine hakkında araştırma yapıp onun yaşadığı eve gidiyor ve ona kim olduğunu soruyor. Emine, yüzüğünü göstererek Faruk’un kendisine evlenme teklif ettiğini, yakında evleneceklerini söylüyor. Selin, onun metres olduğunu ima edince Emine, ona Faruk’la bir iki kez yemeğe çıktığını söyleyip tatile kendisiyle gideceğini söylüyor.

Faruk, eve geliyor ve Emine’ye babasının her şeyi öğrendiğini, kendisini Londra’daki şirketin başına geçirdiğini, 4 haftalığına orada olacağını. daha sonra geleceğini söylüyor. Emine, televizyonda Faruk’le Selin’i el ele röportaj verirken görüyor. Selin, gazetecilere iki hafta sonra evleneceklerini söylüyor.

Emine, duyduklarından sonra sinir krizi geçiriyor ve eski elbiselerini giyip mahalleye annesinin yanına geri dönüyor. Mehdi, Burhan’ın yanında Serhat’ı görünce Benal’i Sultan’ın evine yerleştiriyor. Zeynep, işe geç kaldığı için Barış onu işten kovuyor. İşe geri dönmek için Zeynep, gidip tekrar Barış’la görüşüyor. Barış, ona bir şans daha vermek istiyor. Müjgan, Burhan’la gizlice buluşuyor. Mehdi, onları görüp Burhan’ın üzerine saldırıyor. Zeynep, Burhan’la görüşmede iken Kiprit’ten babasının kavga ettiğini öğrenip fenalaşıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi Arasındaki Anlaşmazlık Büyüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler