Ana SayfaDizilerMucize Doktor 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali'nin Çarptığı Adam Nazlı'nın Babası...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Çarptığı Adam Nazlı’nın Babası Çıkıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 33. yeni bölümüyle ekrana geldi. Hastaneye kaza geçiren bir hasta geliyor. Adam, ne karısını nede oğlunu düşünmüyor ve sürekli işi ile ilgili telefonda görüşüyor. Tanju, Ferda’nın hastanede kalmasını ancak Ferman, hocayla bir sınavdan geçmesini istiyor. Farda, bu sınavdan başarıyla geçiyor. Ali, istemediği bir partinin içinde bulunuyor. Nazlı, onun bu organizasyonda olamayacağını öğrenince üzülüyor. Adil hoca, kızıyla ilk kez iletişim kuruyor. Mucize Doktor, 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali’nin çarptığı adam Nazlı’nın babası çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali’nin Çarptığı Adam Nazlı’nın Babası Çıkıyor!

Mucize Doktor 34. bölüm 1. fragmanında; Ali, Ferda’nın kendisini kıskandığını anlıyor ve bunu onun yüzüne vuruyor. Ona, araba kullanmayı bilmediği için babasını eve götürüp getiremeyeceğini söylüyor. Doruk ise, Ali’yi araba sürmesi için zorluyor. Henüz ehliyeti olmayan ve araba kullanmasını bilmeyen Ali, direksiyon başına geçiyor ve hakimiyeti kaybedip bir adama çarpıyor. Ali ile Nazlı, adamın yaşayıp yaşamadığına bakıyor. Nazlı,  o kişinin yollardır görmediği babası olduğunu anlıyor.

İşte Mucize Doktor 34. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tanju hoca, Ferda’nın hastanede kalmasını istiyor. Onu, Ferman hocayla bir imtihana sokuyor. Eğer, Ferda galip gelirse hastane de kalma şansına sahip olacaktır, Adil hocanın bir tarafı tutmaz durumdadır. Onu Selfi’den ve Ali’den kıskanan Ferda, babasıyla pek iletişim kurmakta zorluk çekiyor.

Hastaneye, kaza yapan bir karı koca ve çocuk geliyor. Adam, karısıyla ve kaza yapan çocuğuyla pek ilgilenmiyor. Ferda, adamla yakından ilgilenip onun psikolojik sorunu anlayor ve sorunu çözüyor. Beliz, Kıvılcım’ın bebeğini kabulleniyor. Doruk, Ali ile konuşup Nazli’ya bir sürpriz parti hazırlatıyor.

Ama Nazlı, bundan pek hoşlanmıyor. Onun hoşlanmadığını anlayan Ali, ortadan kayboluyor. Nazlı, onu çıkıp aramaya başlıyor. Ali ise, Kıvılcım’ın bebeğini göremeye gidiyor. Ferman ile Kıvılcım, onun Ali ile uyumasına izin veriyor. Ali, abisi olduğuna inandığı bebekle bilikte uyuyor.

Mucize Doktor 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Ali’yi Yanlış Yönlendirince Nazlı’nın Kalbi Kırılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler