Ana SayfaDizilerZuhal Olcay Ekranlara Dönüyor

İlgili Postlar

Zuhal Olcay Ekranlara Dönüyor

Zuhal Olcay ekranlara dönüyor. Ekranların yeni dizisi Alev Alev dizisi ile usta oyuncu izleyicilerle buluşuyor. Son olarak Yüksek Sosyete dizisi ile akranlarda izlediğimiz sanatçı yeni dizisinde bir doktora hayat veriyor. Detaylar haberimizin devamında…

Zuhal Olcay kimdir?

Zuhal Olcay Yeni Dizi ile Ekranlara Dönüyor

Sevilen oyuncu Zuhal Olcay ekranlara yeni bir dizi ile dönüş yapıyor. Show TV’de yayın hayatına başlayacak olan Ay Yapım’ın iddialı yapımlarından Alev Alev adlı dizisi bu sezonun iddialı yapımları arasına girecek gibi duruyor.Olcay’a dizide Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel eşlik ediyor.

Zuhal Olcay’dan Ayrılan Mazlum Çimen’den Sürpriz Açıklama

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı dizinin konusu birbirinden farklı, güçlü üç kadının bambaşka hikayelerle kesişen hayatlarına odaklanıyor. Yayınlanan fragmanları ile büyük merak uyandıran dizinin yakın zamanda ekranlara gelmesi bekleniyor.

Yakında Başlıyor!

Müzik kariyerinin yanında oyunculuk kariyerindeki başarısından da söz ettiren Olcay, üç farklı güçlü kadının hikayelerinin konu alınacağı Alev Alev dizisinde Doktor Tomris olarak rol alacak.

Hikayedeki herkes gibi sarnıçtaki yangın sonrası hayatı derinden etkilenen Tomris, verdiği hayati bir kararla dönüşü çok zor olan bir yola girerek her şeyi değiştirecek. İlk ön izleme sahnesiyle Twitterda TT olan dizi, ilk bölümüyle yakında Show TV’de izleyicisiyle buluşacak.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler