Ana SayfaÜnlülerKaya Çilingiroğlu'ndan Zehra ve Hüseyin Kaya Paylaşımı

İlgili Postlar

Kaya Çilingiroğlu’ndan Zehra ve Hüseyin Kaya Paylaşımı

Kaya Çilingiroğlu, sosyal medya hesabından kızı Zehra ve oğlu Hüseyin Çilingiroğlu’nun fotoğrafını paylaştı. Çilingiroğlu’nun fotoğrafına ilk yorumu eski eşi Hülya Avşar yaptı.

Kaya Çilingiroğlu kimdir?

Hülya Avşar’dan Aşklar Yorumu

Kaya Çilingiroğlu’ndan Zehra ve Hüseyin Kaya paylaşımı. Hülya Avşar, Çilingiroğlu’nun abla-kardeş paylaşımına “Aşklar” yorumunu yaptı. Kaya Çilingiroğlu’nun paylaşımı takipçileri tarafından çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Zehra Çilingiroğlu ‘nun Sevgilisinden Korumalı Müdahale

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar sekiz yıl süren evliliklerini 2005 yılında noktalamıştı. İkilinin bu ilişkiden Zehra adında bir kızı bulunuyor.

Çilingiroğlu, Hülya Avşar’ın ardından daha sonra Feraye Tanyolaç ile 2009’da hayatını birleştirmişti. Ancak ikili, 2014 yılında yollarını ayırmıştı. Çilingiroğlu ve Tanyolaç’ın bu evlilikten Hüseyin Kaya adında bir oğlu bulunuyor.

Hülya Avşar kimdir ?

1998 yılında dünyaya gelen Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu geçen yıl üniversite eğitimi için Londra’ya gitmişti. Adaptasyon sorunu yaşadığı için Türkiye’ye dönen Zehra Çilingiroğlu Bahçeşehir Üniversitesi’nde mimarlık okuyor. Uzun süre Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk yaşayan Çilingiroğlu geçtiğimiz günlerde sevgilisinden ayrılmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler