Ana SayfaÜnlülerSinan Özen'in Kızı 7. Kez Ameliyata Alındı

İlgili Postlar

Sinan Özen’in Kızı 7. Kez Ameliyata Alındı

Sinan Özen, Almanya’daki bir konserinde tanıştığı  26 yaşındaki hayranı eczacı Burcu Kartal ile 2016 yılında hayatını birleştirmişti. İkiz bebeklerini geçtiğimiz aylarda kucağına alan Sinan Özen’in kızı Neva bağırsaklarındaki rahatsızlık nedeniyle 7. kez ameliyata alındı.

Sinan Özen kimdir?

Şarkıcı Sinan Özen’in kızı Neva 7. kez ameliyata alındı. Şarkıcı kızını ameliyata yollayış görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşıma “Neva’mızı önce Allah’a, sonra 7. kez doktorlarımıza emanet ettik” notunu ekledi.

Dualarınızı Eksik Etmeyin

Geçtiğimiz aylarda baba olan 56 yaşındaki Özen’in Neva ve Sanberk adında ikiz çocukları dünyaya geldi. Fakat çiftin mutluluğu kızları Neva’nın rahatsızlığı nedeniyle kısa sürdü. Özen geçtiğimiz günlerde kızı için dua istemişti.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demek, ’11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’ kutlu olsun. Kızım Neva 17 Ekim Cumartesi günü önemli bir ameliyata girecek. Bu vesileyle dualarınızı eksik etmeyin” cümlelerini kullandı.

Sinan Özen Kızı İçin Dua İstedi

Beşinci Ameliyatımızı Olduk

Sinan Özen ikiz çocuklarının doğumunun ardından kızlarının rahatsızlığı ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı;

Basında çocuklarımla ilgili çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereksinimi duydum. Benden duymanızı istedim. Evet, Neva ve Sanberk adında iki tane evladımız oldu. Yüce Rabbimiz bize nasip etti. Ne yazık ki kızımız biraz önemli bir süreçten geçiyor, yoğun bakımda. Bu süreç bizi bayağı üzdü. Beşinci ameliyatımızı olduk.

Bundan dolayı kızımızın süreci bitmeden ben bu konuyla ilgili sizlere bilgi vermek istemedim fakat bu duyuldu. Onun için buradan bu açıklamayı yapıyorum. Sizlere teşekkür ediyorum, dualarınızı esirgememenizi diliyorum. Mesajlarınız için sağ olun, sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler