Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses Nişanlandı

İlgili Postlar

İdo Tatlıses Nişanlandı

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nişanlandı. Detaylar haberimizin devamında….

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses “Aldık Gitti”

Uzun süredir aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile evlilik yolunda ilk adımını atan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses nişan haberini sosyal medya hesabından “Aldık gitti” paylaşımı ile duyurdu. Aile arasında yapılan kız isteme töreninin ardından yüzükler takıldı. Çiftin yüzüklerini İbrahim Tatlıses kesti.

Derya Tuna nişanda çekilen aile fotoğrafını, “Artık bir oğlum ve bir kızım var.. Ailemize hoş geldin güzel kızım” notuyla paylaştı. İkilinin önümüzdeki yıl evlenmesi bekleniyor.

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İdo Tatlıses’e Tepki

Pandemi döneminde sevgilisi Yasemin Şevkatli ile evde klip çeken İdo Tatlıses’e tepki yağmıştı. İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses müzisyen sevgilisi Levent Dörter’in koronavirüs olarak hastaneye yatmasının ardından kendisininde testinin pozitif çıkmış ve tedavi altına alınmıştı. Tedavisi sürerken İdo Tatlıses’in karantinada sevgilisi ile Buluşacaktık’ isimli şarkısına klip çekmesi tepkilere neden olmuştu.

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’den Gündem Sarsacak Taciz İtirafı!..

İdo Tatlıses’in çektikleri klibi yayınlamasının ardından sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.  Karantinadaki ev halleriyle dikkatleri üzerlerine çekmeyi başaran  İdo’nun bazı takipçileri koronavirüs olan kardeşi Dilan Çıtak Tatlıses için  “Dilan Çıtak koronavirüse yakalandı haberin var mı?” şeklinde tepki göstererek fikirlerini ortaya koydular..

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler