Ana SayfaÜnlülerZehra Çilingiroğlu 'nun Sevgilisinden Korumalı Müdahale

İlgili Postlar

Zehra Çilingiroğlu ‘nun Sevgilisinden Korumalı Müdahale

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu’nun sevgilisinde gazetecilere korumalı müdahale geldi. 15 Ocak doğumlu olan 22 yaşındaki Zehra geçtiğimiz gün Bebek’te sevgilisi ile bir mekan çıkışı görüntülendi.

Hülya Avşar kimdir?

Kaya Çilingiroğlu kimdir?

Siz Kimsiniz de Fotoğraf Çekiyorsunuz?

Hülya Avşar’ın kızı Zehra bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile önceki akşam Bebek’te görüntülendi.. Birlikte yemek yiyen Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızı ve Alaattin Kadayıfçıoğlu mekan çıkışı gazeteciler tarafından görüntülenmek istendi. Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun koruması, görüntü almak isteyen gazetecilere sözlü ve fiziksel müdahalede bulununca ortam gerildi..

Hülya Avşar’ın Kızı Zehra Evlilik Yolunda! İlk adım atıldı!

Muhabirlerin objektiflerinin önüne elini ve kolunu koyan koruma, “Siz kimsiniz de fotoğraf çekiyorsunuz? İzin istediniz mi Zehra Hanım’dan? İzin vermediyse bir kare fotoğraf alamazsınız. Sakın o fotoğraf makinesi bir daha kalkmasın. Arabanın içini, beyefendiyi ve hanımefendiyi görüntülemeyeceksiniz” sözleriyle muhabirleri taciz etti.

Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu yaşanan bu olaya müdahale etmeden arabalarına binerek uzaklaştılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler